It was never so easy to get YouTube subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Goran Šarić - Balkan krije drevnu civilizaciju, nije bilo doseljavanja Slovena (29.9.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Goran Šarić, katolički istoričar i teolog. Postao je poznat nakon što je u medijima izneo niz tvrdnji po kojima su Srbi potomci Ilira starosedelaca Balkana, a da se može pratiti veza stanovnika Lepenskog vira i Vinče sa današnjim stanovnicima Srbije i Balkana. On je, kao što tvrde i brojni istoričari u Srbiji, objasnio da su Austrija i Nemačka manipulisali istorijom kako bi Slovene pokazali kao doseljenike na Balkan i u tome našli opravdanje za kolonizaciju ovog prostora od strane Germana. Goran Šarić odgovara na ključna pitanja na temelju dugogodišnjih istraživanja arhiva od Vatikana, preko Beča i Dubrovnika. Našu prošlost, sadašnjost i budućnost rekonstruiše pomoću nekoliko stotina različitih izvora i koristeći preko 20 naučnih disciplina u analizi. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 19.09.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo prve majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Ustaj, živi, bori se, ne kloni!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-ustaj-zivi-bori-se-ne-kloni/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

************************************************************* Goran Šarić Predavanje 2017 u MNIC Nikola Tesla. INTERVJU: Petar Čelik - Vladari iz senke nas stalno truju da ne bismo doživeli starost! (15.10.2018). INTERVJU: Maja Volk - Mediji žele da proglase šarlatanima sve koji misle drugačije! (20.2.2019). INTERVJU: General Božidar Delić - Moramo biti spremni da opet branimo Kosovo i Metohiju! (2.8.2018). AKTUELNO: Pomirenje (ni)je moguće na Balkanu – Muamer Zukorlić i Aleksandar Raković (25.12.2018). INTERVJU: Niggor - Beli mag nam je otkrio zašto je zla sudbina zadesila Monteniggerse! (7.10.2018). AKTUELNO: Tajna društva i vladari iz senke - Biljana Đorović i Višeslav Simić (23.07.2018). BUM U REGIONU! SVE SE SAZNALO! Branko Dragaš PROGOVORIO o JEZIVOJ istini koja PLAŠI ceo Balkan! ŠOK! INTERVJU: Dragan Marković - Legija stranaca je oduvek bila elitna borbena jedinica! (02.04.2017). ESPRESO INTERVJU: Velimir Ilić.

posted by oljeomn9s


Recommended