How to get free YouTube subscribers, likes and views?
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Goran Šarić - Balkan krije drevnu civilizaciju, nije bilo doseljavanja Slovena (29.9.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Goran Šarić, katolički istoričar i teolog. Postao je poznat nakon što je u medijima izneo niz tvrdnji po kojima su Srbi potomci Ilira starosedelaca Balkana, a da se može pratiti veza stanovnika Lepenskog vira i Vinče sa današnjim stanovnicima Srbije i Balkana. On je, kao što tvrde i brojni istoričari u Srbiji, objasnio da su Austrija i Nemačka manipulisali istorijom kako bi Slovene pokazali kao doseljenike na Balkan i u tome našli opravdanje za kolonizaciju ovog prostora od strane Germana. Goran Šarić odgovara na ključna pitanja na temelju dugogodišnjih istraživanja arhiva od Vatikana, preko Beča i Dubrovnika. Našu prošlost, sadašnjost i budućnost rekonstruiše pomoću nekoliko stotina različitih izvora i koristeći preko 20 naučnih disciplina u analizi. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 19.09.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo prve majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Ustaj, živi, bori se, ne kloni!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-ustaj-zivi-bori-se-ne-kloni/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

************************************************************* AKTUELNO: Prava istina o vanzemaljcima - Bernard Ljubas i Vladimir Lalić (09.07.2017). INTERVJU: General Nebojša Pavković - Bili smo spremni da damo život za odbranu Srbije! (6.10.2018). INTERVJU: Niggor - Beli mag nam je otkrio zašto je zla sudbina zadesila Monteniggerse! (7.10.2018). INTERVJU: Tomislav Terzin - Bog je stvorio život na Zemlji kao što piše u Bibliji! (09.07.2018). INTERVJU: Đorđe Višekruna - Aleksandar Vučić voli samo sebe i želi da večno vlada! (26.05.2017). AKTUELNO: Čudesni svet skrivenih znanja - Velimir Abramović i Božidar Milosavljević (16.07.2018). INTERVJU: Petar Čelik - Svetom vladaju oni koji kontrolišu sve tokove novca iz senke! (10.03.2018). INTERVJU: Marko Bulat - Dolaze teška vremena, moramo se boriti za spasenje naših duša! (26.10.2018). EMISIJA 'U SRBIJI DANAS!' // GOST DRAGAN ĐILAS // 15. 07. 2019. AKTUELNO: Migranti su deo plana za uništenje Evrope - Zmago Jelinčić i Džon Bosnić (24.9.2018).

posted by oljeomn9s


Recommended