Free YouTube views likes and subscribers? Easily!
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Feđa Dimović - Beogradski sindikat je bio žrtva najperfidnije cenzure! (22.12.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Feđa Dimović, jedan od osnivača i član kultnog hip-hop sastava "Beogradski sindikat". Feđa je po zanimanju advokat, ali iza sebe ima veoma bogatu muzičku karijeru i velika dostignuća. Drago mu je što su ljudi koji se bore protiv tiranije prepoznali svoj borbu u njihovim stihovima. Smatra da će, ukoliko njihova pesma bude ulila novu energiju među pobunjenom omladinom, znati da su uradili pravu stvar. Svakako da su njegove pesme i veštine svedoci njegove slave i reputacije koju je stekao napornim radom. Njegovi stihovi će se zasigurno još dugo citirati i slušati. Svakog dana oblikujemo budućnost. Život je jedan, ali dela su večna. Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 16.12.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Marko Jeremić.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Dogodine u Prizrenu!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-dogodine-u-prizrenu/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

************************************************************* INTERVJU: Feđa Dimović - Svi političari u regionu su deo iste kriminalne hobotnice! (21.02.2018). INTERVJU: Nixa Zizu - U rijaliti programe ulazi najveći šljam, potpuno smo dotakli dno! (5.8.2018). INTERVJU: Boris Bizetić - Rokeri s Moravu i naše pesme su nadživele mnoge političare! (4.1.2019). INTERVJU: Dragoslav Bokan - Jugoslovenstvo uništava srpski narod još od 1918. godine! (6.1.2019). INTERVJU: Aleksandar Bilanović - Južna Amerika i džungla su mi pomogle da upoznam sebe! (13.08.2017). INTERVJU: Radomir Pavićević Grof - Strane obaveštajne službe upravljaju našom politikom! (21.3.2019). INTERVJU: Zoran Branković - Inspektori su nudili da devedesetih prodajem njihovu drogu! (24.2.2019). Podcast Inkubator #216 - Marko i Aleksandar Rakić. INTERVJU: Feđa Dimović - Aleksandar Vučić je de facto priznao nezavisnost Kosova! (12.06.2017). INTERVJU: Jelena Maćić - Državne starlete provode radno vreme na kolenima! (16.12.2018).

posted by oljeomn9s


Recommended