Rock YouTube channel with real views, likes and subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Dragoslav Bokan - Jugoslovenstvo uništava srpski narod još od 1918. godine! (6.1.2019)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Dragoslav Bokan, srpski književnik, režiser, kolumnista i publicista. Dragoslav Bokan rođen je 15. februara 1961. godine u Beogradu. Posle završene gimnazije, diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i završio postdiplomske filozofske studije. Osnovao je grupu „Beli orlovi” 1990. godine i bio njen komandant. Postaje jedan je od prvih državljana Republike Srpske. Pisao je za časopis „Pogledi”, bio glavni i odgovorni urednik časopisa „Nove ideje” i bio kandidat na predsedničkim izborima u Srbiji 1992. godine kao vođa stranke „Srpski otadžbinski savez”. Osnovao je časopise „Lepa Srbija”, „Rusija danas” i „Vodič za život”. U izdanju „Službenog glasnika”, Bokan je osmislio i režirao dvanaest zvučnih knjiga. Napisao je zbirku za decu „Junaci srpskog ustanka” pod pseudonimom Vuk Devetak. Bokanova monografija „Politika: Mit, hronika, enciklopedija” osvojila je diplomu „Zlatni pečat” na Beogradskom sajmu knjiga 2008. godine. Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 10.12.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Dogodine u Prizrenu!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-dogodine-u-prizrenu/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

************************************************************* INTERVJU: Đorđije Andrić - Kontrola medija je pogrešna, moramo da čujemo drugu stranu! (1.1.2019). Dragoslav Bokan: Vek srpskih zabluda (1918 - 2018). INTERVJU: Đorđe Višekruna - Aleksandar Vučić voli samo sebe i želi da večno vlada! (26.05.2017). INTERVJU: Mitar Vujković - Kopao sam dijamante, živeo u pustinji i zavoleo Afriku! (11.6.2019). INTERVJU: Božidar Spasić - Moramo sprečiti obračune mafije na beogradskom asfaltu! (19.12.2018). INTERVJU: Goran Marjanović - Tajna znanja drevnih civilizacija ostaće velika misterija! (22.4.2019). AKTUELNO: Kapitalizam je monstrum koji uništava čovečanstvo – Đorović i Mihailović (5.1.2019). D.Bokan: U vazduhu se oseća nešto mnogo gore od baruta, a to je vrsta agresivne mafijaške ucene... Geopolitika 06 septembar gost Dragoslav Bokan. INTERVJU: Otac Nenad Ilić - Božić je praznik rađanja novog života i očuvanja porodice! (7.1.2019).

posted by oljeomn9s


Recommended