Secret sauce that brings YouTube followers, views, likes
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Dragoslav Bokan - Jugoslovenstvo uništava srpski narod još od 1918. godine! (6.1.2019)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Dragoslav Bokan, srpski književnik, režiser, kolumnista i publicista. Dragoslav Bokan rođen je 15. februara 1961. godine u Beogradu. Posle završene gimnazije, diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i završio postdiplomske filozofske studije. Osnovao je grupu „Beli orlovi” 1990. godine i bio njen komandant. Postaje jedan je od prvih državljana Republike Srpske. Pisao je za časopis „Pogledi”, bio glavni i odgovorni urednik časopisa „Nove ideje” i bio kandidat na predsedničkim izborima u Srbiji 1992. godine kao vođa stranke „Srpski otadžbinski savez”. Osnovao je časopise „Lepa Srbija”, „Rusija danas” i „Vodič za život”. U izdanju „Službenog glasnika”, Bokan je osmislio i režirao dvanaest zvučnih knjiga. Napisao je zbirku za decu „Junaci srpskog ustanka” pod pseudonimom Vuk Devetak. Bokanova monografija „Politika: Mit, hronika, enciklopedija” osvojila je diplomu „Zlatni pečat” na Beogradskom sajmu knjiga 2008. godine. Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 10.12.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Dogodine u Prizrenu!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-dogodine-u-prizrenu/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

************************************************************* AKTUELNO: Pomirenje (ni)je moguće na Balkanu – Muamer Zukorlić i Aleksandar Raković (25.12.2018). Cirilica - Ristic, Jaksic, Bokan, Petronijevic i Zivanovic (TV Happy 20.11.2017.). INTERVJU: Draža Petrović - Vlast ne treba da posmatra novinare kao političke protivnike (18.12.2018). INTERVJU: Dragoslav Bokan - Moramo čuvati srpsku tradiciju i sećanje na slavne pretke! (02.03.2016). INTERVJU: Velimir Abramović - Teslina otkrića će pomoći stvaranje nove civilizacije! (18.11.2018). INTERVJU: Otac Nenad Ilić - Božić je praznik rađanja novog života i očuvanja porodice! (7.1.2019). INTERVJU: Petar Čelik - Nismo svesni da nas svakodnevno truju hranom i vodom! (26.1.2019). INTERVJU: Branislav Stojmenović - Verovao sam u snove, tako možemo menjati realnost! (22.1.2019). Geopolitika 06 septembar gost Dragoslav Bokan. INTERVJU: Mabus - Zemlja je ravna ploča, žele da sakriju pravu istinu od čovečanstva! (03.04.2018).

posted by oljeomn9s


Recommended