Grow your YouTube views, likes and subscribers for free
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Domagoj Margetić - Kriminalci, tajkuni i političari su čvrsto povezani! (29.09.2017)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Domagoj Margetić, istraživački novinar iz Hrvatske i član Antikorupcijske lige Balkana. Zajedno sa Vericom Barać je istraživao kako je politička elita zajedno sa tajkunima opljačkala Srbiju. Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 17.09.2017. godine u našim prostorijama, u Beogradu.

*************************************************************

Poštovani prijatelji,

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu [email protected]

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
[email protected]

*************************************************************

Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović. AKTUELNO: Istina o zločinima i izdaji Srbije - Jugoslav Petrušić i Milan St. Protić (12.2.2019). GOST NEDELJE: Željko Čurović, predsednik Saveza Srba iz Crne Gore,- Borićemo se za odbranu SPC. INTERVJU: Marko Bulat - Vladari iz senke i tajna društva žele da unište srpski narod! (18.09.2017). INTERVJU: Božidar Spasić - Moramo sprečiti obračune mafije na beogradskom asfaltu! (19.12.2018). INTERVJU: Mila Jovanović - Ljudi koji veruju u izlečenje imaju veću šansu da ozdrave! (24.8.2019). AKTUELNO: Istina o zločinima i izdaji Srbije - Jugoslav Petrušić i Goran Jevtović (13.12.2017). INTERVJU: Mićko Ljubičić - Urušavanje našeg sistema je davno počelo i još nije gotovo! (19.09.2017). Goli Zivot - Zoran Cvetkovic Moravac - (TV Happy 31.01.2019). Питања и одговори - 54. део - др Мирољуб Петровић. INTERVJU: Marko Francišković - Vladarima iz senke odgovara stalni haos, rat i razaranje! (21.5.2019).

posted by oljeomn9s


Recommended