YouTube magic that brings views, likes and suibscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Domagoj Margetić - Kriminalci, tajkuni i političari su čvrsto povezani! (29.09.2017)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Domagoj Margetić, istraživački novinar iz Hrvatske i član Antikorupcijske lige Balkana. Zajedno sa Vericom Barać je istraživao kako je politička elita zajedno sa tajkunima opljačkala Srbiju. Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 17.09.2017. godine u našim prostorijama, u Beogradu.

*************************************************************

Poštovani prijatelji,

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

*************************************************************

Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović. INTERVJU: Jugoslav Petrušić - U toku je specijalni rat protiv srpskog naroda! (13.07.2018). INTERVJU: Radomir Pavićević Grof - Žestoki momci su uvek bili pošteniji od političara! (22.04.2018). INTERVJU: Milan Vidojević - Vatikan, crno plemstvo i bankari odlučuju o našim sudbinama (25.11.2017). INTERVJU: Jovan Deretić - Žele da unište i falsifikuju celu istoriju srpskog naroda! (23.10.2017). DOMAGOJ MARGETIĆ: ZORAN ĐINĐIĆ JE UBIJEN ZBOG PLJAČKE KIPARSKOG NOVCA. INTERVJU: Duci Simonović - Potrebna nam je revolucija da zbrišemo kapitalističke bande! (09.04.2017). INTERVJU: Mićko Ljubičić - Urušavanje našeg sistema je davno počelo i još nije gotovo! (19.09.2017). GLOBALNI PREGLED 25.03.- STIŽU SPASIOCI... NA SVE STRANE... Revolucija | Sezona 2, Epizoda 14 (zabranjena). INTERVJU: Tomislav Terzin - Bog je stvorio univerzum, teorija evolucije je većinom laž! (14.9.2018).

posted by oljeomn9s


Recommended