15 YouTube views, likes subscribers in 10 minutes. Free!
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Dejan Lučić - Šiptari su kukavice, za jedan dan možemo da oslobodimo Kosovo! (17.12.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Dejan Lučić, naš najpoznatiji pisac špijunskih romana i stručnjak za geopolitiku. Dejan Lučić je predsednik Srpskog komiteta 300 i čovek koji zna sve o trenutnim planovima svetskih sila i obaveštajnih službi, ali i o našoj ulozi u svemu tome. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 10.12.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Aleksandar Pavković.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Dogodine u Prizrenu!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-dogodine-u-prizrenu/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu [email protected]

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
[email protected]

************************************************************* INTERVJU: Dragoslav Bokan - Jugoslovenstvo uništava srpski narod još od 1918. godine! (6.1.2019). Dejan Lucic 2018 NAJNOVIJE Nece biti svetskog rata ceka nas nešto još gore! Evo i šta.. U CENTAR Dejan Lučić: Srbija do Tokija, najstariji Japanci su Srbi. AKTUELNO: Pozicija Srbije na mapi sveta – Darko Trifunović i Vanja Elez (8.1.2019). Dejan Lucic-Geopolitika Balkana. JUGOSLAV PETRUŠIĆ – Botovi su sekte koje uništavaju istinu 2019! AKTUELNO: Prava istina o tajnama Vatikana – Tomislav Kresović i Željko Poznanović (20.12.2018). INTERVJU: Miroljub Petrović - Tajna društva organizuju satanističke rituale širom sveta (06.10.2017). INTERVJU: Milan Veruović - Đinđić bi pohapsio mnoge svoje saradnike da nije ubijen! (21.12.2018). Kada se vratimo na Kosovo, dacemo Albancima isto ono sto su oni dali nama - DJS - 21.12.2018.

posted by oljeomn9s


Recommended