Secret sauce that brings YouTube followers, views, likes
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Dejan Lučić - Protesti su samo predstava, vlast i opozicija imaju dogovor! (13.3.2019)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je Dejan Lučić, naš najpoznatiji pisac špijunskih romana i stručnjak za geopolitiku. Dejan Lučić je predsednik Srpskog komiteta 300 i čovek koji zna sve o trenutnim planovima svetskih sila i obaveštajnih službi, ali i o našoj ulozi u svemu tome. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 06.03.2019. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Dogodine u Prizrenu!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-dogodine-u-prizrenu/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

************************************************************* INTERVJU: Nebojša Tubić Žabac - Kristijanu sam spasao život, ali on ima pileći mozak! (17.3.2019). INTERVJU: Biljana Đorović - Naši neprijatelji imaju želju da unište čitav srpski narod! (3.4.2019). AKTUELNO: Istina o životu Đorđa Božovića Giške - Slavica Božović i Miško Janković (26.3.2019). DOKUMENTARNI FILM SEMIRA OSMANAGIĆA: Bosanske piramide kao drevne energetske mašine (14.4.2019). INTERVJU: Spasoje Vlajić - Teslina otkrića će pomoći čovečanstvu da stvori zlatno doba! (18.3.2019). Goli Zivot - Goran Pajic - (TV Happy 14.03.2019). INTERVJU: Monah Arsenije - Samo je Božija ljubav prava i ispunjava čitav naš život! (10.08.2017). CRNO BELI SVET SA ĐORĐEM VUKADINOVIĆEM 26.03.2019. ZORAN KESIĆ. U CENTAR Teša Tešanović otkriva tajne Aleksandra Vučića i opozicionih lidera! VO CENTAR Intervju so Jugoslav Petrusic!

posted by oljeomn9s


Recommended