Secret weapon how to promote your YouTube channel
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Dafina - Legija je osećao da su ga nakon 5. oktobra svi političari izdali! (27.12.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Miloš Petković, poznatiji kao Dafina, bivši narednik Srpske dobrovoljačke garde, telohranitelj i čovek koji je poznavao Željka Ražnatovića Arkana i Milorada Ulemeka Legiju, ali i mnoge druge uticajne i opasne ljude tog vremena. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 06.12.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Dogodine u Prizrenu!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-dogodine-u-prizrenu/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu [email protected]

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
[email protected]

************************************************************* REČ I MISAO: Mihajlo Ulemek - Srbijom danas vlada polupismena ološ i kreteni! (23.08.2019). INTERVJU: Feđa Dimović - Beogradski sindikat je bio žrtva najperfidnije cenzure! (22.12.2018). INTERVJU: Slobodan Reljić - Političari obećavaju bolji život narodu, a bore se za sebe! (30.8.2019). INTERVJU: Kristijan Golubović - Poslednji don beogradskog asfalta i urbani Robin Hud (24.08.2015). INTERVJU: Majk Majkić - Znali su me kao opasnog i pravednog, zato su me svi poštovali! (6.7.2019). INTERVJU: Goran Marjanović - Tajna znanja drevnih civilizacija ostaće velika misterija! (22.4.2019). Čeda Jovanović puko: Stamboliću su odsekli šake i bacili svinjama! INTERVJU: Nemanja Džaković - Uopšte se ne kajem zato što sam živeo punim plućima! (29.1.2019). Dragan Marković: 'Srbijom vlada veliko zlo, moramo se osloboditi okupacije'! CIRILICA - Resavanje Kosovskog cvora / Rama izjavio da je Kosovo deo Albanije - (18.02.2019).

posted by oljeomn9s


Recommended