Get real, active and permanent YouTube subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Dado Topić - Morali smo da učimo dosta da uđemo u društvo kreativaca! (25.1.2019)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je Adolf "Dado" Topić, jedan od najcenjenijih rok muzičara bivše Jugoslavije. U izuzetno bogatoj karijeri bio je član Dinamita, Korni grupe i Tajma. Poznat je, između ostalog, i po pesmi “Flojd” kompozitora Zorana Simjanovića, napisanom za kultni film “Nacionalna klasa” Gorana Markovića, kao i po muzici za seriju “Bolji život” TV Beograd. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 28.12.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Aleksandar Pavković.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Dogodine u Prizrenu!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-dogodine-u-prizrenu/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu [email protected]

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
[email protected]

************************************************************* Milan Brdar: Kakvo nam obrazovanje treba? - Srpska raskršća. INTERVJU: Aleksandar Pavić - Legija stranaca je pakao koji samo najjači mogu da izdrže! (28.9.2018). INTERVJU: Mila Alečković - Mediji nas samo truju, strah sprečava ljude da se probude! (2.3.2019). INTERVJU: Mikri Maus - Naša generacija je odrasla na ulici, mi smo deca radničke klase! (08.11.2017). INTERVJU: General Božidar Delić - Moramo biti spremni da opet branimo Kosovo i Metohiju! (2.8.2018). INTERVJU: Fox - Tajna društva drže ključne poluge moći i vladaju celim svetom! (5.12.2018). INTERVJU: Dobrila Gajić Glišić - Život mi je bio ugrožen zbog svega što sam otkrila! (22.11.2018). INTERVJU: Radovan Damjanović - Mladi ne znaju puno o pravoj istoriji srpskog naroda! (30.11.2017). INTERVJU: Marko Francišković - Živimo u svetu laži, demokratija je samo velika prevara! (13.8.2019). Time-Time (1972).

posted by oljeomn9s


Recommended