Rock YouTube channel with real views, likes and subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Dado Topić - Morali smo da učimo dosta da uđemo u društvo kreativaca! (25.1.2019)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je Adolf "Dado" Topić, jedan od najcenjenijih rok muzičara bivše Jugoslavije. U izuzetno bogatoj karijeri bio je član Dinamita, Korni grupe i Tajma. Poznat je, između ostalog, i po pesmi “Flojd” kompozitora Zorana Simjanovića, napisanom za kultni film “Nacionalna klasa” Gorana Markovića, kao i po muzici za seriju “Bolji život” TV Beograd. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 28.12.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Aleksandar Pavković.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Dogodine u Prizrenu!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-dogodine-u-prizrenu/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

************************************************************* INTERVJU: Zoran Pavlović - U Srbiji nikada nije bilo teže, zato ljudi žele da odu vani! (31.1.2019). INTERVJU: Radovan Damjanović - Mladi ne znaju puno o pravoj istoriji srpskog naroda! (30.11.2017). INTERVJU: Maja Volk - Možemo živeti zdravo i bez lekova koje pravi farmaceutska mafija! (19.07.2018). INTERVJU: Jovan Pejin - Ustaše su činile velike zločine, NDH je genocidna tvorevina! (24.1.2019). INTERVJU: Ratko Martinović - Vatikan podržava migrante i želi da destabilizuje Evropu! (1.2.2019). INTERVJU: Miloš Pavlica - Haradinaj je prava zver, ubijao je srpsku decu na Kosovu! (22.2.2019). INTERVJU: Aleksandar Bilanović - Otkrivanje tajni džungle je moja životna avantura! (23.06.2018). CIRILICA - Tudjmanov krvavi plan - Niko nije odgovarao za zlocin nad Srbima - (TV Happy 28.01.2019). INTERVJU: Nemanja Džaković - Uopšte se ne kajem zato što sam živeo punim plućima! (29.1.2019). INTERVJU: Zoran Branković - Inspektori su nudili da devedesetih prodajem njihovu drogu! (24.2.2019).

posted by oljeomn9s


Recommended