The easiest way to skyrocket your YouTube subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Božidar Spasić - Moramo sprečiti obračune mafije na beogradskom asfaltu! (19.12.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Božidar Spasić, bivši visoki funkcioner jugoslovenske tajne policije i policijski analitičar. Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Beogradu, a od 1979. godine se zaposlio u Službi državne bezbednosti. Period od 1979 do 1990 smatra se periodom najuspešnijeg obaveštajnog i psihološko-propagandnog rada naše Službe državne bezbednosti od njenog osnivanja. Uvedene su potpuno nove, specifične i veoma efikasne metode koje su bile uzor za mnoge tajne službe drugih zemalja. Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 12.12.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Aleksandar Pavković.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Dogodine u Prizrenu!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-dogodine-u-prizrenu/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

************************************************************* INTERVJU: Aleksandar Bilanović - Otkrivanje tajni džungle je moja životna avantura! (23.06.2018). INTERVJU: Momir Bulatović - Istorija će suditi Milu Đukanoviću zbog njegove politike! (05.03.2018). INTERVJU: General Božidar Delić - Moramo biti spremni da opet branimo Kosovo i Metohiju! (2.8.2018). INTERVJU: Srđan Škoro - Moramo da probudimo svest naroda, zato što dolazi vreme promena (15.12.2018). INTERVJU: Božidar Popović - Civilizacija je u opasnosti, sprema se poslednja bitka! (17.10.2018). Dragaš: Spremite se, jer 2019 počinje globalni haos! (POLITIКON). Božidar Spasić - Iskreno sa Aleksandrom Simić ( CELA EMISIJA ). INTERVJU: Jugoslav Petrušić - U toku je specijalni rat protiv srpskog naroda! (13.07.2018). INTERVJU: Jelena Maćić - Srbija je postala rijaliti, a obični ljudi se bore da prežive! (22.9.2018). INTERVJU: Zoran Buljugić - Svetom se vlada prevarama, manipulacijom i lažnim novcem! (12.12.2018).

posted by oljeomn9s


Recommended