YouTube magic that brings views, likes and suibscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Božidar Popović - Civilizacija je u opasnosti, sprema se poslednja bitka! (17.10.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Božidar Popović, astrolog i čovek koji se bavi vrhunskih tajnama umiranja i rađanja, kao i regresoterapijom. Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 05.10.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo prve majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Ustaj, živi, bori se, ne kloni!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-ustaj-zivi-bori-se-ne-kloni/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu [email protected]

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
[email protected]

************************************************************* INTERVJU: Zoran Buljugić - Svetom se vlada prevarama, manipulacijom i lažnim novcem! (12.12.2018). AKTUELNO: Čudesni svet skrivenih znanja - Velimir Abramović i Božidar Milosavljević (28.06.2017). INTERVJU: Jovan Deretić - Vatikan skriva dokumenta o pravoj istoriji srpskog naroda! (07.03.2018). INTERVJU: Dragan Petrović - Treba nam debata o ključnim pitanjima za budućnost Srbije! (9.6.2019). INTERVJU: Nixa Zizu - U rijaliti programe ulazi najveći šljam, potpuno smo dotakli dno! (5.8.2018). INTERVJU: Miroljub Petrović - Polupana omladina je demonizovana i zato voli žurke! (25.8.2018). TV Kanal 9, Novi Sad: Otvoreni ekran, 07.05.2013. Astrolog Božidar Popović. INTERVJU: Miroljub Petrović - Teško je lečiti buzdovane i kamenjarke opsednute demonima! (14.7.2018). INTERVJU: Dafina - Verujem da je Arkan i dalje živ, ne postoje dokazi da je ubijen! (25.10.2018). INTERVJU: Jelena Maćić - Državne starlete provode radno vreme na kolenima! (16.12.2018).

posted by oljeomn9s


Recommended