YouTube doesn't want you know this subscribers secret
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Božidar Popović - Civilizacija je u opasnosti, sprema se poslednja bitka! (17.10.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Božidar Popović, astrolog i čovek koji se bavi vrhunskih tajnama umiranja i rađanja, kao i regresoterapijom. Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 05.10.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo prve majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Ustaj, živi, bori se, ne kloni!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-ustaj-zivi-bori-se-ne-kloni/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

************************************************************* INTERVJU: Aleksandar Bilanović - Otkrivanje tajni džungle je moja životna avantura! (23.06.2018). INTERVJU: Dragoslav Bokan - Jugoslovenstvo uništava srpski narod još od 1918. godine! (6.1.2019). Dejan Lučić: 'Pederi i lezbejke vladaju Srbijom i opasno nam rade o glavi'! Emisija Autoritet. INTERVJU: Duci Simonović - Svetom vladaju mafijaške bande koje su uništile pravdu! (11.12.2015). INTERVJU: Svetozar Radišić - Vatikan je svetski centar satanizma i obožavanja đavola! (02.12.2016). OCEKIVANO? - Izlazak Amerika iz nuklearnog sporazuma sa Rusijom - DJS - TV Happy 23.10.2018. INTERVJU: Radovan Damjanović - Srpski narod je najviše stradao za vreme Jugoslavije! (23.12.2018). INTERVJU: Jovo Bakić - Srbija je zemlja nepravde i zato nam treba promena celog sistema! (15.9.2018). INTERVJU: Jelena Maćić - Državne starlete provode radno vreme na kolenima! (16.12.2018). INTERVJU: Lane Gutović - Političari su ljudi koji često nemaju dar za bilo koji posao! (11.08.2017).

posted by oljeomn9s


Recommended