Get real, active and permanent YouTube subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Boris Malagurski - Srbija ne sme da prizna Kosovo, prekinuo bih sve pregovore! (27.9.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Boris Malagurski, novinar i srpsko-kanadski filmski režiser. Javnosti je poznatiji kao srpski Majkl Mur. Boris Malagurski je do nedavno bio urednik i voditelj emisije "Globalno" na BN televiziji, a pre toga je imao emisiju "Revolucija" na televiziji Happy. Najpoznatiji je po svojim dokumentarno angažovanim filmovima: "Težina lanaca", "Kosovo, možete li da zamislite" i "Pretpostavka pravde". Dokazao je svoj ogroman talenat i osećaj za filmsku umetnost i za uočavanje društvenih i političkih problema u našoj zemlji, ali i spremnost da pronađe način da podstakne i motiviše ljude koji će svojim postupcima doprineti boljem životu. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 21.09.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Marko Jeremić.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo prve majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Ustaj, živi, bori se, ne kloni!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-ustaj-zivi-bori-se-ne-kloni/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

************************************************************* INTERVJU: Branko Dragaš - Političari nam više nisu potrebni, treba da promenimo sistem! (13.2.2019). INTERVJU: Radovan Damjanović - Očekuje nas novi rat sa Šiptarima na Kosovu i Metohiji! (23.9.2018). BALKAN INFO: General Nebojša Pavković – Tadić treba u zatvor za ovo što je uradio sa Kosovom! INTERVJU: Aleksandar Ilić - Svi ćute o starletama, prostituciji i kriminalu na ulicama! (30.9.2018). INTERVJU: Dragan Marković - Legija stranaca je oduvek bila elitna borbena jedinica! (02.04.2017). INTERVJU: Božidar Mitrović - Sloveni se nisu doselili u 7. veku, to je izmišljotina! (2.10.2018). INTERVJU: Dejan Lučić - Šiptari su kukavice, za jedan dan možemo da oslobodimo Kosovo! (17.12.2018). INTERVJU: Radovan Damjanović - Srpski narod je najviše stradao za vreme Jugoslavije! (23.12.2018). U CENTAR - Boris Malagurski: O „Pravdi za Davida” i obojenim revolucijama. INTERVJU: Niggor - Beli mag nam je otkrio zašto je zla sudbina zadesila Monteniggerse! (7.10.2018).

posted by oljeomn9s


Recommended