Buy real YouTube subscribers. Best price and warranty.
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Biljana Plavšić - Ovo je moje poslednje obraćanje srpskom narodu! (30.07.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bila je gospođa Biljana Plavšić, bivša predsednica Republike Srpske i univerzitetski profesor. Bila je drugi predsednik Republike Srpske od 1996. do 1998. godine, izabrana na prvim posleratnim izborima 1996. godine. Bila je prva žena na čelu jedne republike u istoriji srpskog naroda. Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 20.07.2018. godine u stanu gospođe Biljane Plavšić, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Aleksandar Pavković.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo prve majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Ustaj, živi, bori se, ne kloni!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-ustaj-zivi-bori-se-ne-kloni/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu [email protected]

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
[email protected]

************************************************************* INTERVJU: Svetozar Radišić - Vladari sveta pokušavaju da stvore zlatnu milijardu! (26.6.2019). INTERVJU: Miroljub Jevtić - Muslimani su spremni da urade sve da bi pokorili svet! (30.04.2018). CIRILICA - Resavanje Kosovskog cvora / Rama izjavio da je Kosovo deo Albanije - (18.02.2019). POSLE RUCKA - Da li u Srbiji treba legalizovati prostituciju? - (TV Happy 06.03.2019). INTERVJU: Aleksandar Bilanović - Otkrivanje tajni džungle je moja životna avantura! (23.06.2018). CIRILICA - Da li nam Putin vraca Kosovo?! - (TV Happy 15.01.2019). INTERVJU: Marko Bulat - Verujem da je Zemlja ravna ploča, teorija evolucije je laž! (30.01.2018). BALKAN INFO: Biljana Plavšić – Karadžić je bio u kockarnici, dok su kod nas sahranjivali 38 ljudi! INTERVJU: Radomir Pavićević Grof - Strane obaveštajne službe upravljaju našom politikom! (21.3.2019). INTERVJU: Slavko Nikić - Šiptari žele da optuže Srbiju za ubistvo Olivera Ivanovića! (4.8.2018).

posted by oljeomn9s


Recommended