Secret weapon how to promote your YouTube channel
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Biljana Plavšić - Ovo je moje poslednje obraćanje srpskom narodu! (30.07.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bila je gospođa Biljana Plavšić, bivša predsednica Republike Srpske i univerzitetski profesor. Bila je drugi predsednik Republike Srpske od 1996. do 1998. godine, izabrana na prvim posleratnim izborima 1996. godine. Bila je prva žena na čelu jedne republike u istoriji srpskog naroda. Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 20.07.2018. godine u stanu gospođe Biljane Plavšić, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Aleksandar Pavković.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo prve majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Ustaj, živi, bori se, ne kloni!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-ustaj-zivi-bori-se-ne-kloni/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu [email protected]

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
[email protected]

************************************************************* BALKAN INFO: Biljana Plavšić – Radovan Karadžić je uzeo 28 miliona maraka! INTERVJU: Vilibald Erić - Sistem je podređen jednom čoveku, ne smemo da ćutimo o tome! (25.06.2017). BALKAN INFO: Biljana Plavšić – Svi generali su bili protiv Karadžićeve odluke da se Mladić smeni! AKTUELNO: Pravi borci ne odustaju i bore se do kraja - Vaso Bakočević i Dušan Džakić (15.12.2017). Do sada neviđene fotografije srpskih optuženika Haškog tribunala. AKTUELNO: Čudesni svet skrivenih znanja - Velimir Abramović i Božidar Milosavljević (27.12.2017). Priznanje krivice: Biljana Plavšić. INTERVJU: Marko Bulat - Verujem da je Zemlja ravna ploča, teorija evolucije je laž! (30.01.2018). BALKAN INFO NA BOBOVU: Vukojica Sandić priča legende o junacima iz naše istorije! (13.8.2018). INTERVJU: Đorđe Vukadinović - Prava opozicija mora da se ujedini u borbi protiv Vučića! (17.11.2017).

posted by oljeomn9s


Recommended