Grow your YouTube views, likes and subscribers for free
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Bernard Ljubas - Lucifer kontroliše tajna društva i želi da zlo vlada svetom! (12.9.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Bernard Ljubas, najpoznatiji srpski ufolog i istraživač paranormalnih pojava. Bernard Ljubas je rekovački Foks Molder. Više od dvadeset godina izučava NLO pojave i vanzemaljce. Smatra da je danas sve više neobjašnjivo čudnih pojava na nebu iznad Šumadije. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 17.08.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo prve majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Ustaj, živi, bori se, ne kloni!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-ustaj-zivi-bori-se-ne-kloni/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

************************************************************* INTERVJU: Miroljub Petrović - Evropska unija promoviše satanizam i uništenje čoveka! (16.12.2016). INTERVJU: Jugoslav Petrušić - U toku je specijalni rat protiv srpskog naroda! (13.07.2018). INTERVJU: Jelena Maćić - Državne starlete provode radno vreme na kolenima! (16.12.2018). INTERVJU: Miroljub Petrović - Dobri zakoni mogu da oteraju sve sataniste u mišje rupe! (20.12.2017). INTERVJU: Jovo Bakić - Srbija je zemlja nepravde i zato nam treba promena celog sistema! (15.9.2018). INTERVJU: Dobrila Gajić Glišić - Život mi je bio ugrožen zbog svega što sam otkrila! (22.11.2018). INTERVJU: Miroljub Petrović - Teško je lečiti buzdovane i kamenjarke opsednute demonima! (14.7.2018). AKTUELNO: Pozicija Srbije na mapi sveta - Milan St. Protić i Džon Bosnić (3.8.2018). AKTUELNO: Tajna društva i vladari iz senke - Darko Trifunović i Tomislav Kresović (29.11.2017). INTERVJU: Miroljub Petrović - Treba napraviti red i počistiti kriminalce i dilere droge! (25.3.2018).

posted by oljeomn9s


Recommended