Free views, likes and subscribers at YouTube. Now!
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Bernard Ljubas - Lucifer kontroliše tajna društva i želi da zlo vlada svetom! (12.9.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Bernard Ljubas, najpoznatiji srpski ufolog i istraživač paranormalnih pojava. Bernard Ljubas je rekovački Foks Molder. Više od dvadeset godina izučava NLO pojave i vanzemaljce. Smatra da je danas sve više neobjašnjivo čudnih pojava na nebu iznad Šumadije. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 17.08.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo prve majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Ustaj, živi, bori se, ne kloni!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-ustaj-zivi-bori-se-ne-kloni/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu [email protected]

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
[email protected]

************************************************************* INTERVJU: Bernard Ljubas - Sve oko nas ukazuje da živimo u poslednjim vremenima! (27.4.2019). INTERVJU: Božidar Popović - Civilizacija je u opasnosti, sprema se poslednja bitka! (17.10.2018). INTERVJU: Mabus - Zemlja je ravna ploča, žele da sakriju pravu istinu od čovečanstva! (03.04.2018). AKTUELNO: Tomislav Kresović i Biljana Đorović - Svetom se vlada lažima i strahom! (15.7.2019). INTERVJU: Miroljub Petrović - Polupana omladina je demonizovana i zato voli žurke! (25.8.2018). INTERVJU: Goran Marjanović - Tajna znanja drevnih civilizacija ostaće velika misterija! (22.4.2019). INTERVJU: Mihajlo Ulemek - Služba je ubila Arkana, jer je postao pretnja Miloševiću! (13.02.2018). INTERVJU: Radovan Damjanović - Očekuje nas novi rat sa Šiptarima na Kosovu i Metohiji! (23.9.2018). INTERVJU: Velizar Đurović - Otimao sam po svetu kao Robin Hud i pomagao našu sirotinju! (09.04.2018). Питања и одговори - 27. део - др.Мирољуб Петровић.

posted by oljeomn9s


Recommended