Rock YouTube channel with real views, likes and subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Baka Prase - Život na društvenim mrežama je prepun laži i uopšte nije realan! (9.2.2019)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je Bogdan Ilić, jutjuber poznatiji kao "Baka Prase". Počeo je kao e-sports igrač, kako je zarađivao svoj prvi novac, pa je zatim počeo da snima klipove koji su većinom bili o video igrama i njegovom komentarisanju dotičnih, da bi kasnije proširio interesovanja. U 2018. godini snimio je debitantski hip-hop album koji je zahvaljujući temeljima koje je već "udario" na Jutjubu doživeo veliki uspeh i popularnost. Redovno vežba u teretani, a takođe promoviše zdrav život u svojim klipovima. Na društvenim mrežama okuplja fan bazu od više od milion pratilaca koje naziva "Unucima". Bez dlake na jeziku, bori se i za slobodu govora na Internetu. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 01.02.2019. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Aleksandar Pavković.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Dogodine u Prizrenu!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-dogodine-u-prizrenu/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

************************************************************* INTERVJU: Dušan Džakić - Nema uspeha preko noći, potrebno je dosta truda i upornosti! (30.11.2018). INTERVJU: Ivan Ivanović Đus - Starlete su prljave, štrokave i odvratne prostitutke! (15.07.2018). INTERVJU: Roosh Valizadeh - Moćnici žele da izgubimo tradiciju i da postanemo robovi! (6.2.2019). INTERVJU: Radovan Damjanović - Srpski narod je najviše stradao za vreme Jugoslavije! (23.12.2018). AKTUELNO: Istina o zločinima i izdaji Srbije - Jugoslav Petrušić i Goran Jevtović (13.12.2017). INTERVJU: General Nebojša Pavković - Bili smo spremni da damo život za odbranu Srbije! (6.10.2018). AKTUELNO: Dnevnjak - Rijaliti je teško đubre, ali imamo mnogo većih problema od toga! (26.07.2018). INTERVJU: Nixa Zizu - U rijaliti programe ulazi najveći šljam, potpuno smo dotakli dno! (5.8.2018). BALKAN INFO: Đorđije Andrić - Džakić je provalio da više zarađuje pričajući o MMA nego borbama! Milodar Ulemek Legija, JSO dokumentarni film.

posted by oljeomn9s


Recommended