Get real, active and permanent YouTube subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Baka Prase - Život na društvenim mrežama je prepun laži i uopšte nije realan! (9.2.2019)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je Bogdan Ilić, jutjuber poznatiji kao "Baka Prase". Počeo je kao e-sports igrač, kako je zarađivao svoj prvi novac, pa je zatim počeo da snima klipove koji su većinom bili o video igrama i njegovom komentarisanju dotičnih, da bi kasnije proširio interesovanja. U 2018. godini snimio je debitantski hip-hop album koji je zahvaljujući temeljima koje je već "udario" na Jutjubu doživeo veliki uspeh i popularnost. Redovno vežba u teretani, a takođe promoviše zdrav život u svojim klipovima. Na društvenim mrežama okuplja fan bazu od više od milion pratilaca koje naziva "Unucima". Bez dlake na jeziku, bori se i za slobodu govora na Internetu. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 01.02.2019. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Aleksandar Pavković.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Dogodine u Prizrenu!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-dogodine-u-prizrenu/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

************************************************************* BAKINA KUHINJA - NAJBOLJI SENDVIC NA SVETU. INTERVJU: Škabo - Ne smemo da ćutimo o uticaju muzike na mlade generacije! (9.3.2019). INTERVJU: Zoran Branković - Inspektori su nudili da devedesetih prodajem njihovu drogu! (24.2.2019). INTERVJU: Dafina - Legija je osećao da su ga nakon 5. oktobra svi političari izdali! (27.12.2018). AKTUELNO: Istina o zločinima i izdaji Srbije - Jugoslav Petrušić i Milan St. Protić (12.2.2019). SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOJA JE PROMENILA MOJ ŽIVOT. INTERVJU: Radomir Pavićević Grof - Strane obaveštajne službe upravljaju našom politikom! (21.3.2019). INTERVJU: Robert Valdec - Mediji ćute o migrantima koji pljačkaju i siluju! (5.2.2019). INTERVJU: Tanasije Tasev - Planeta je u velikoj opasnosti, ljudi ne vode računa o tome! (18.6.2019). INTERVJU: Mihajlo Ulemek - Služba je ubila Arkana, jer je postao pretnja Miloševiću! (13.02.2018).

posted by oljeomn9s


Recommended