Secret weapon how to promote your YouTube channel
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Aleksandar Ilić - Svi ćute o starletama, prostituciji i kriminalu na ulicama! (30.9.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Aleksandar Ilić, jedan od najboljih domaćih MMA boraca poznat pod nadimkom "Džoker". Nedavno je potpisao trogodišnji ugovor sa FFC-om za 3 do 5 borbi godišnje, gde želi da opravda reputaciju jednog od najkompletnijih evropskih MMA boraca. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 20.09.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Marko Jeremić.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo prve majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Ustaj, živi, bori se, ne kloni!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-ustaj-zivi-bori-se-ne-kloni/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu [email protected]

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
[email protected]

************************************************************* INTERVJU: Kristijan Golubović - Poslednji don beogradskog asfalta i urbani Robin Hud (24.08.2015). INTERVJU: Duci Simonović - Želeo sam da sprečim mafijaše da uhapse Slobodana Miloševića! (5.10.2018). AKTUELNO: Migranti su deo plana za uništenje Evrope - Zmago Jelinčić i Džon Bosnić (24.9.2018). INTERVJU: Aleksandar Bilanović - Otkrivanje tajni džungle je moja životna avantura! (23.06.2018). INTERVJU: Fox - Tajna društva drže ključne poluge moći i vladaju celim svetom! (5.12.2018). INTERVJU: General Nebojša Pavković - Bili smo spremni da damo život za odbranu Srbije! (6.10.2018). INTERVJU: Dušan Džakić - Nikada nisam sumnjao u sebe, kroz patnju sam postao najbolji! (05.07.2017). INTERVJU: Semir Osmanagić - Vanzemaljci su na vrhu piramide moći i kontrolišu ceo svet! (21.9.2018). Podcast Inkubator #178 Q&A 29 - Vaso Bakočević. INTERVJU: Goran Mitić - Univerzum je hologram i ne postoji materija, već samo svest! (18.8.2019).

posted by oljeomn9s


Recommended