Buy real YouTube subscribers. Best price and warranty.
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Aleksandar Ilić - Svi ćute o starletama, prostituciji i kriminalu na ulicama! (30.9.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Aleksandar Ilić, jedan od najboljih domaćih MMA boraca poznat pod nadimkom "Džoker". Nedavno je potpisao trogodišnji ugovor sa FFC-om za 3 do 5 borbi godišnje, gde želi da opravda reputaciju jednog od najkompletnijih evropskih MMA boraca. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 20.09.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Marko Jeremić.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo prve majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Ustaj, živi, bori se, ne kloni!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-ustaj-zivi-bori-se-ne-kloni/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

************************************************************* AKTUELNO: Pravi borci ne odustaju i bore se do kraja - Vaso Bakočević i Dušan Džakić (15.12.2017). INTERVJU: Vaso Bakočević - Nikada ne želim da odustanem i zato prihvatam svaki izazov! (9.9.2018). INTERVJU: Lemi G - Odrastali smo na ulici i prošli sve, zato nam je glava bila u torbi! (15.1.2019). INTERVJU: Nixa Zizu - U rijaliti programe ulazi najveći šljam, potpuno smo dotakli dno! (5.8.2018). INTERVJU: Nemanja Kojić Kojot - Uvek su me kroz život vodile iskrene emocije i osećanja! (8.11.2018). INTERVJU: Kosta Čavoški - Moramo biti spremni i da ratujemo za Kosovo i Metohiju! (27.07.2018). INTERVJU: Miroljub Petrović - Polupana omladina je demonizovana i zato voli žurke! (25.8.2018). INTERVJU: General Nebojša Pavković - Nisam izdao Miloševića, pretio je građanski rat! (16.9.2018). Podcast Inkubator #135 - Marko i Miša Bačulov. AKTUELNO: Pozicija Srbije na mapi sveta - Aleksandar Pavić i Vanja Elez (30.10.2018).

posted by oljeomn9s


Recommended