The easiest way to skyrocket your YouTube subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Aleksandar Ilić - Svi ćute o starletama, prostituciji i kriminalu na ulicama! (30.9.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Aleksandar Ilić, jedan od najboljih domaćih MMA boraca poznat pod nadimkom "Džoker". Nedavno je potpisao trogodišnji ugovor sa FFC-om za 3 do 5 borbi godišnje, gde želi da opravda reputaciju jednog od najkompletnijih evropskih MMA boraca. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 20.09.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Marko Jeremić.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo prve majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Ustaj, živi, bori se, ne kloni!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-ustaj-zivi-bori-se-ne-kloni/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

************************************************************* INTERVJU: Petar Čelik - Doping je velika opasnost za zdravlje sportista i mladih ljudi! (19.8.2018). INTERVJU: Kristijan Golubović - Poslednji don beogradskog asfalta i urbani Robin Hud (24.08.2015). INTERVJU: General Nebojša Pavković - Bili smo spremni da damo život za odbranu Srbije! (6.10.2018). INTERVJU: General Nebojša Pavković - Nisam izdao Miloševića, pretio je građanski rat! (16.9.2018). INTERVJU: Božidar Popović - Civilizacija je u opasnosti, sprema se poslednja bitka! (17.10.2018). AKTUELNO: Prava istina o vanzemaljcima - Bernard Ljubas i Vladimir Lalić (09.07.2017). INTERVJU: Niggor - Beli mag nam je otkrio zašto je zla sudbina zadesila Monteniggerse! (7.10.2018). AKTUELNO: Pravi borci ne odustaju i bore se do kraja - Vaso Bakočević i Dušan Džakić (15.12.2017). INTERVJU: Miroljub Petrović - Polupana omladina je demonizovana i zato voli žurke! (25.8.2018). INTERVJU: Baka Prase - Život na društvenim mrežama je prepun laži i uopšte nije realan! (9.2.2019).

posted by oljeomn9s


Recommended