YouTube doesn't want you know this subscribers secret
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

Insajder 'Prodaja' (PRVA EPIZODA)

Follow
Insajder Video

Privatizacija PKB-a, nekada jednog od najvećih poljoprivrednih kombinata u Evropi, završena je u drugoj polovini 2018. godine prodajom imovine tog preduzeća.

Arapska kompanija Al dahra, posle privatizacije PKB-a, postala je vlasnik oko 17.000 hektara poljoprivrednog zemljista Beograda odnosno Srbije. Kolika je to površina možda najbolje pokazuje podatak da se širi deo Beograda prostire na oko 35.000 hektara.

Šta je sve prethodilo privatizaciji PKB-a i na koji način je ona sprovedena pogledajte u prvoj epizodi novog serijala Insajdera „Prodaja“ Dobar Loš Zao // 22. februar 2019. // Gost: Branislav Bane Trifunović. Insajder intervju: Nenad Čanak odgovara na pitanja Danice Vučenić. Dokumentarni film o preletačima: Oprostite mi moju prošlost. MILOŠ KOVIĆ-DEO 2.-SRBIJA, RUSIJA I SVET...NIKA TV- Serijal 'DUBOKA DRZAVA'. Brnabić i Mihajlović o rušenju nelegalnog objekta na Pančićevom vrhu. Analitičar: Milan Lane Gutović | ep159deo07. Pajović: Nema odgovornosti, ovde je život najjeftiniji, fotelja je svetinja. Insajder: Kako prolaze srpski radnici u Slovačkoj - Potpiši ili briši. SVAĐA: Aleksandar Vučić kod Olje Bećković - Ako je Vama lakše da pričate sami, mogu i da izađem! Ministar Vulin o poreklu novca za stan.

posted by Perocchiagc


Recommended