Learn how to get Free YouTube subscribers, views and likes
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

Insajder 'Prodaja' (PRVA EPIZODA)

Follow
Insajder Video

Privatizacija PKB-a, nekada jednog od najvećih poljoprivrednih kombinata u Evropi, završena je u drugoj polovini 2018. godine prodajom imovine tog preduzeća.

Arapska kompanija Al dahra, posle privatizacije PKB-a, postala je vlasnik oko 17.000 hektara poljoprivrednog zemljista Beograda odnosno Srbije. Kolika je to površina možda najbolje pokazuje podatak da se širi deo Beograda prostire na oko 35.000 hektara.

Šta je sve prethodilo privatizaciji PKB-a i na koji način je ona sprovedena pogledajte u prvoj epizodi novog serijala Insajdera „Prodaja“ Gost nedelje, Miroslav Maravić, dipl. Filozof, romanopisac, fizički radnik građevinac,. Na nišanu Lazanskog: Da li će Amerika kazniti Tursku zbog S-400. Policija ili tužilaštvo - ko koči istrage? Večni Novak i šibicar Vučić - Milojko Pantić. Paljenje ambasade - slučaj koji „zateže“ odnose Srbije i SAD. CIRILICA - Kosovo kao dinamit koji moze sve da razori / Novi signali iz USA - 13.5.2019. Premijerka nabraja uspehe Vlade, novinari pitaju o propustima. DOSIJE BEOGRADSKI KLANOVI (Epizoda: Rat klanova). CIRILICA - Da li nam Putin vraca Kosovo?! - (TV Happy 15.01.2019). Krstić i Lečić u Insajder debati: Za nedostatak dijaloga su krivi „oni drugi“.

posted by Perocchiagc


Recommended