Secret sauce that brings YouTube followers, views, likes
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

Insajder debata: Kako izgleda parlament u Srbiji 2018. godine

Follow
N1

Poslanici ne mogu odgovarati za ono što izgovore u Skupštini. Kako izgleda parlament u Srbiji 2018. godine? Da li je ono što vidimo u direktnim prenosima pravo ili zloupotreba prava? Da li je atmosfera u Skupštini Srbije ustvari ogledalo atmosfere u društvu ili je obrnuto?

Gosti novinarke Insajdera Senke Vlatković Odavić bili su poslanik Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović i poslanica Demokratske stranke Maja Videnović.

Follow us:

Facebook:
https://www.facebook.com/N1Srbija
https://www.facebook.com/N1Hrvatska
https://www.facebook.com/N1BiH

Twitter:
https://twitter.com/N1infoBG
https://twitter.com/N1infoZG
https://twitter.com/N1infoSA EMISIJA UZ JUTARNJU KAFU 15.01.2019. BOŠKO OBRADOVIĆ. Gosti N1: SNS talac svog rejtinga, svaka opština za njih majka svih bitaka. Festival folklora u Las Vegasu. Video Insajder - RT-RK. Janjić: Vučić će raspisati izbore pre nego što se ovi u opoziciji skockaju. Rakić o Ilustrovanoj: Savetnik priznaje da uređuje novine, to nigde nisam video. Edin Urjan Kukavica za N1: Već 30 godina imamo gotovo ista lica na sceni. Slobodan Župljanin, dekan banjalučkog Fakulteta za sigurnost o migrantima i izbjeglicama u BiH. Marko Vidojković u Novom danu N1 televizije. Скандалозно је да Мартиновић некоме држи предавање!

posted by DogBoormareak4i


Recommended