The easiest way to skyrocket your YouTube subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

Insajder debata: Kako izgleda parlament u Srbiji 2018. godine

Follow
N1

Poslanici ne mogu odgovarati za ono što izgovore u Skupštini. Kako izgleda parlament u Srbiji 2018. godine? Da li je ono što vidimo u direktnim prenosima pravo ili zloupotreba prava? Da li je atmosfera u Skupštini Srbije ustvari ogledalo atmosfere u društvu ili je obrnuto?

Gosti novinarke Insajdera Senke Vlatković Odavić bili su poslanik Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović i poslanica Demokratske stranke Maja Videnović.

Follow us:

Facebook:
https://www.facebook.com/N1Srbija
https://www.facebook.com/N1Hrvatska
https://www.facebook.com/N1BiH

Twitter:
https://twitter.com/N1infoBG
https://twitter.com/N1infoZG
https://twitter.com/N1infoSA Nedjeljom u 2 , Sergej Trifunović. Gosti N1: SNS talac svog rejtinga, svaka opština za njih majka svih bitaka. Janjić: Vučić će raspisati izbore pre nego što se ovi u opoziciji skockaju. CIRILICA - Da li nam Putin vraca Kosovo?! - (TV Happy 15.01.2019). Emir Kusturica u Pressingu o Kosovu, protestima u Banjaluci i Beogradu... Skromno Veče sa Ivanom Ivanovićem 001. Скандалозно је да Мартиновић некоме држи предавање! Što mi brane to otimam-izvorne pjesme uz gusle-Vlastimir Barać Đorđije Koprivica. Jeremić: Napustiti parlament, najosakaćenija je institucija u zemlji. Dule Vujosevic i Kimi RASPRAVA O PODELI GROBARA.

posted by DogBoormareak4i


Recommended