Learn how to get Free YouTube subscribers, views and likes
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

Flyttar in i en husbil - Nya Zeeland VLOGG

Follow
THE SWEDISH FAMILY

I den här vloggen flyttar familjen in i vårt nya hem, en husbil. Vi kommer att åka runt Nya Zeeland och bo i husbilen en månad. Pappa Axel har hämtat bilen och kört den till huset vi hyrt i Auckland. Alma, Harry och mamma Joanna gör en House Tour i husbilen och förundras över sängar, toalett och kök. Harry tycker att det är en Ben Ten bil, världens bästa bil.
Föräldrarna packar in alla saker och väskor medan barnen tittar på TV. Nu ska vi ut i naturen och bort från skärmarna. Vi kör mot Hahei på Coromandel halvön och stannar på en freedom camping. Vi kan stå där eftersom bilen vi hyr är self contained.
Vi kommer fram på kvällen och förundras över hur vackert det är. Axel flyger med vår DJI Mavic Pro drönare över Cooks Reserve och beachen. Harry är dock mest fokuserad på sin Bubble Gun, en leksak som kan göra jättestora såpbubblor. Vi äter middag och tar en promenad till en lekpark innan vi avslutar kvällen i bilen. Nästa morgon åker vi vidare på nya äventyr. Det kommer att komma fler husbils-vloggar på vår kanal framöver och vi hoppas att du vill upptäcka och uppleva Nya Zeeland med oss.
Familjen svarar på dagens fråga, vad vi saknar hemma i Sverige. Fortsätt ställa frågor till oss, andra kommentarer är givetvis också välkomna. Lämna gärna en tumme upp eller ner så att vi vet vad du tycker om den här videon.

Här hittar du vårt Instagramkonto: https://www.instagram.com/the_swedish_family/

KRAM KRAM KRAAAM
______

The Swedish Family är en familj som bor på Södermalm i Stockholm. Lillebror Harry 4 år är ett busfrö. Storasyster Alma är 6 år och en tänkare. Pappa Axel är ingenjör och mamma Joanna är TV-producent. Vi vloggar om vår vardag och älskar att resa.
________

The Swedish Family lives in Stockholm, the capital of Sweden. Little brother Harry, 4 years old, is a rascal. Big sister Alma is 6 years old and a thinker. Daddy Axel is an engineer and mommy Joanna is a TV producer. We vlog about our daily life and love to travel. Harry fyller 4 år! VLOGG. Harry inlagd på sjukhus VLOGG. Barnfest hos Svenska Frimurare Orden - Följ Familjen VLOGG. BOUNCE trampolinpark för oss själva VLOGG. Pappa hoppar från ett torn & barnen klipper håret - Nya Zeeland VLOGG. Harry får en tidig födelsedagspresent. Barnens paradis - Thailand VLOGG. Räddade! VLOGG. GRÖNA LUND (nästan) SJÄLVA i nöjesparken VLOGG. Liseberg VLOGG vi åker Valkyria.

posted by stoommeulmp


Recommended