Rock YouTube channel with real views, likes and subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

EXPOSEN op Telegram 'Wie kent deze hoer?'

Follow
NOS Stories

We doken in de wereld van expose-groepen op Telegram. In deze video bespreken we wat we daar tegenkwamen, samen met slachtoffers, YousToub en Ouahiba die het taboe proberen te doorbreken.

Ben jij exposed en weet je niet wat je moet doen? Dan kan je bijvoorbeeld bij de volgende instanties terecht: Help Wanted, Qpido, Pretty Woman, de politie en Meldknop.

# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #

Wij zijn NOS Stories. We doen onderzoek naar onderwerpen die voor jou belangrijk zijn. Bijvoorbeeld over je bijbaantje in de supermarkt, exposen, of geheime Insta-groepen.

Vind je deze video leuk? Abonneer je dan op ons kanaal! http://bit.ly/2b60OQS

► CHECK ONS OOK OP INSTA EN SNAPCHAT
Op Instagram praten we je elke dag bij met het laatste nieuws. Check ons op www.instagram.com/nosstories
Op Snapchat nemen we je mee op pad naar plekken waar je niet zo snel komt. Volg ons via 'nosstories' en kijk mee.

► HEB JE TIPS?
We vinden het belangrijk om te weten wat jíj vindt. Waar moeten wij écht een keer onderzoek naar doen? Zeg het ons in de comments of mail ons op [email protected] Achtervolgd tijdens Halloween 🎃| De waarheid over KILLERCLOWNS. De onfeilbare stem van Queen in het autotune-tijdperk. De GEVAREN van uitgaan met het ID VAN JE ZUS | De waarheid over FAKE ID's. NEPLIKES en NEPVOLGERS kopen | De waarheid over: Hoe FAKE is Instagram? De wazige wereld achter je lachgasballonnetje. Zo word je een bekende rapper | De waarheid over HIPHOP in Nederland. JONGENS doen OMGEKEERDE HELIUM in 360°. De conclusie | De waarheid over: Hoe FAKE is Instagram? Verdienen aan een meisje dat weer maagd wil zijn. WAARHEID BOEF MET DE ''MAROKKAANSE'' WIJVEN EN SALAHEDINE WORDT AANGEKLAAGD ! - Opa Norma.

posted by forexgenaccq4


Recommended