Free YouTube views likes and subscribers? Easily!
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

EXPOSEN op Telegram 'Wie kent deze hoer?'

Follow
NOS Stories

We doken in de wereld van expose-groepen op Telegram. In deze video bespreken we wat we daar tegenkwamen, samen met slachtoffers, YousToub en Ouahiba die het taboe proberen te doorbreken.

Ben jij exposed en weet je niet wat je moet doen? Dan kan je bijvoorbeeld bij de volgende instanties terecht: Help Wanted, Qpido, Pretty Woman, de politie en Meldknop.

# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #

Wij zijn NOS Stories. We doen onderzoek naar onderwerpen die voor jou belangrijk zijn. Bijvoorbeeld over je bijbaantje in de supermarkt, exposen, of geheime Insta-groepen.

Vind je deze video leuk? Abonneer je dan op ons kanaal! http://bit.ly/2b60OQS

► CHECK ONS OOK OP INSTA EN SNAPCHAT
Op Instagram praten we je elke dag bij met het laatste nieuws. Check ons op www.instagram.com/nosstories
Op Snapchat nemen we je mee op pad naar plekken waar je niet zo snel komt. Volg ons via 'nosstories' en kijk mee.

► HEB JE TIPS?
We vinden het belangrijk om te weten wat jíj vindt. Waar moeten wij écht een keer onderzoek naar doen? Zeg het ons in de comments of mail ons op nosstories@nos.nl 10 SEKSUELE feiten over het VROUWELIJK LICHAAM - TIEN. OUASSIMA KIJKT IN DE TELEFOON VAN MARIO CASH! AFL.2. SIDNEY SCHMELTZ en POLITIE?! - Jeroen VS Sidney - BATTLE 66 S01E04. BOEF MET MEISJES EN ADJETYGA OP VAKANTIE! BEELDEN AANWEZIG. Help! Een hoer in de klas. OUASSIMA KIJKT IN DE TELEFOON VAN FAMKE LOUISE AFL. 13. ZWANETTA FOX: DEZE DEED HET MEESTE PIJN! | BOLD INK x DAY1. Zonder make-up ben ik een NAAKTSLAK | De waarheid over MAKE-UP. MIJN ZUS IS EEN STEEKLATER || SELMA OMARI VLOG #2. SOPHIE; 'KAJ ik maak HET UIT met JE!' | DOWN... of de CROWN? - CONCENTRATE.

posted by forexgenaccq4


Recommended