How to get free YouTube subscribers, likes and views?
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

DRŽAVNI POSAO [HQ] - Ep.283: Sindikalni doček 2014. (31.12.2013.)

Follow
Državni posao

Plej lista DRŽAVNI POSAO 2 na YouTube:
http://www.youtube.com/playlist?list=PLACTVlX7-E7oyZ9QGPqFVYmXX0npYN9tZ

Plej lista DRŽAVNI POSAO 1 na YouTube:
http://www.youtube.com/playlist?list=PLACTVlX7-E7rq5Ghz0ll5sARODdIGljLK
-----------------------------------------

Dragi naši, u Novu 2014. uđite zajedno s arhivatorima, koji su odlučili da se, nakon ekstremno napornih i znojem okupanih godinu dana, od žalbeno-arhivatorskih izazova konačno malo "opuste preko sindikata".

Đorđe, Dragan i Boškić stižu na sindikalni doček Nove 2014. godine u poznati novosadski restoran. Besplatna hrana, piće i muzika - šta ćeš lepše za dobar provod... To što su smešteni pored toaleta ne sme da im pokvari svečani ugođaj... Magda i Dobrosavljev još nisu došli, ali Boškić ne gubi nadu... Specijalne gošće, novosadske "Frajle", rasplamsavaju atmosferu, dok se ponoć bliži. Đorđe je pozvao i svog prijatelja iz mladosti Milana Prunića. Svi zajedno, uz komešanje u stomaku, željno iščekuju da se kazaljke sklope i da otpočne novogodišnja TOMBOLA... Program vodi Minja Subota, i on će saopštiti ko je dobitnik prve nagrade, s kojom mnogi misle da će otići kući, a to je - PLAZMA TV... Dobitak je nadohvat ruke, a šanse nikad veće...


Autori i glumci serijala: Nikola Škorić, Dimitrije Banjac i Dejan Ćirjaković
Reditelj: Stojče Stoleski
Urednica: Mara Skendžić-Reljić

Prethodne emisije (nedeljni omnibus "Radna sedmica") možete pogledati i na http://media.rtv.rs/drzavni-posao .

-----------------------------------------
Radiodifuzna ustanova Vojvodine "Radio-televizija Vojvodine" (RUV RTV) isključivi je nosilac svih prava u vezi sa serijalom "Državni posao".

Korišćenje snimaka emisije "Državni posao" i njihovo postavljanje na Internet bez saglasnosti RTV-a nije dozvoljeno i sankcioniše se Zakonom o autorskom i srodnim pravima i Krivičnim zakonikom RS.

Svako naknadno postavljanje epizoda bićemo prinuđeni da prijavimo YouTube administratorima. To može rezultovati i trajnim gašenjem Vašeg kanala od strane YouTube-a, zbog kršenja njihovog pravila po kojem svaki korisnik može da na svoj kanal postavlja samo klipove koje je u potpunosti sam kreirao.
(http://www.youtube.com/watch?v=InzDjH1-9Ns)

Hvala Vam na razumevanju!
-----------------------------------------

posted by trovanguardian9