The easiest way to skyrocket your YouTube subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

BRAM KRIKKE legt uit hoe je moet tongzoenen - Gossip s4e6 - Anna Nooshin

Follow
Anna Nooshin

Dank je wel lieve mensen van Atelier Schinkel voor deze top locatie! Boek hier de locatie: https://www.atelier-schinkel.nl/

GOSSIP is weer terug! Ons vierde seizoen alweer! Met in deze aflevering de volgende roddels over Bram:
1. Het schijnt dat Bram 1,5 jaar geleden nog solliciteerde bij een bouwmarkt.
2. Bram's snor is onderdeel geworden van zijn “personality”. Zonder zou hij minder bereiken en hij is dan ook als de dood om het af te scheren.
3. Bram maakt in zijn YouTube video's vaak grapjes over dat je hem op Instagram moet volgen, maar eigenlijk zijn deze opmerkingen bloedserieus en maakt hij zich veel zorgen over zijn volgers aantal.
4. Het schijnt dat Bram zijn huidige vriendin tijdens een van zijn “Bram in de buurt” video’s heeft leren kennen.
5. Bram sloopte tijdens een uitzending uit woede de studio van Slam. Hij kreeg hierdoor flinke ruzie met de directie en heeft met moeite zijn baan weten te behouden.
6. Bram kon de huur in Amsterdam 1,5 jaar geleden niet betalen, dus is hij uit pure ellende in Hilversum gaan wonen. Hij vindt het verschrikkelijk maar woont er nog steeds.

Edit: Romy Bresseleers, Instagram @ROOMYB

Muziek:
- 1 Hour of Funny Music
- Brain_Trust
- Ja Rule - Always on time
- Sophie Alice Baxter - Get over you
- Dog Park
- Doh De Oh
- Morning Stroll
- Jay-Z - I just wanna love you

Instagram: @Anna Nooshin
Snapchat: @AnnaNooshin
Twitter: @Anna Nooshin

Instagram: @Anna Nooshin
Snapchat: @AnnaNooshin
Twitter: @Anna Nooshin

Vergeet je niet te abonneren, is gratis en dan zie je alle video's als eerste! Waarom je NOOIT met haar in de auto wilt... | Potje rijden #5. Van wie wil jij af? - Bram In De Buurt | SLAM! Gearresteerd op DYTG - Bram In De Buurt | SLAM! Bram Krikke over samen aftrekken | De Seksmobiel. 'Flirt jij met docenten?' - Bram In De Buurt | SLAM! Wat is jouw fetisj? - Bram In De Buurt | SLAM! 'Ik breek z'n nek' - Bram In De Buurt | SLAM! 'Ik verdien €20.000 per maand!' - De Mensenmening | SLAM! JEROEN VAN HOLLAND: 'OF IK MIJN LIPPEN HEB GEDAAN?' ● HIJ/IK. Hoe vrijgezel ben jij? - Bram In De Buurt | SLAM!

posted by beatancd


Recommended