A little secret to rock your YouTube subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

Bram in de Buurt bij DumpertReeten

Follow
Dumpert

Deze week worden we vereerd met het bezoek van Slam-DJ en YouTube-fenomeen Bram Krikke op de DumpertReeten-zolderkamer! Naast een behoorlijk grappige gozer is Bram ook nog eens DumpertReeten-kijker sinds de allereerste aflevering, waarvoor we hem (en sowieso iedere diehard-kijker) enorm erkentelijk zijn!
♥ Abonneer om bij te blijven: http://bit.ly/AbonneerOpDumpert

Samen met vaste reetmeisters Sylvana en René knallen ze langs de harigste video's van afgelopen week. En Nick doet z'n broek uit. Wat een gekkigheid weer. Vijf reeten!

Bram heeft inmiddels de laatste aflevering van Bram In De Buurt gehad. In deze laatste aflevering van Bram In De Buurt gaat Bram Krikke, voor de laatste keer, de straat op met de bramdende vraag: Waar wil jij graag een einde aan maken? Mocht je deze nog niet gezien hebben, check hem dan zeker even hier: https://www.youtube.com/watch?v=3cgc9C5JoRY

René:
https://www.instagram.com/rhvl88
https://twitter.com/rhvl88

Nick:
https://www.instagram.com/tickynoet

Sylvana:
https://www.instagram.com/sylvana

Dumpert:
Facebook: http://www.fb.com/dumpertnl
Instagram: http://www.instagram.com/dumpert
Twitter: http://www.twitter.com/dumpert
Snapchat: @dumpertnl
Whatsapp: 06-22443318
iOS app: http://bit.do/dumpertios
Android app: http://bit.do/dumpertand
#dumpert

-- http://www.dumpert.nl -- DUMPERTREETEN (151) met GWEN! Steven Kazàn in DUMPERTREETEN (148)!! Steven en Hans Kazàn in DUMPERTREETEN (179)! DUMPERTREETEN (134). BEST OF Bram In De Buurt Compilation! @bram.krikke. Gearresteerd op DYTG - Bram In De Buurt | SLAM! DE ULTIEME DUITS LERAAR (RUNDFUNK) COMPILATIE! Waar worden Friezen boos om? - Bram In De Buurt | SLAM! HARRIE SNIJDERS (EOTBDD): 'Yasmine was het beste in bed!' - JE GEHEIM OF HET SLIJM #S01E04. Hoe lang is jouw dollo? - Bram UIT de buurt | Potje rijden #6.

posted by davotankofw


Recommended