Grow your YouTube channel like a PRO with a free tool
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

Bijwerkingen door de pil?! | De waarheid over DE PIL

Follow
NOS Stories

11 kilo aangekomen, puistjes op je kin: de pil slikken is niet niks. En al helemaal niet als je moet overstappen op een ander merk anticonceptiepil, omdat die van jou er niet meer is. Danny en Nisrine doken in de wereld van de anticonceptiepil en zochten uit wat het precies met je doet en waarom 'ie er opeens niet meer was.

Moest jij ook overstappen naar een andere pil? Dan willen we dat graag weten!

Meer video's? Abonneer op ons kanaal! http://bit.ly/2b60OQS

# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #

NOS Stories zoekt op YouTube dingen voor je uit! We duiken in onderwerpen die voor jou belangrijk zijn. Vind je onze video's leuk? Abonneer je dan op ons kanaal!

► CHECK ONS OOK OP INSTA EN SNAPCHAT
Op Instagram praten we je elke dag bij met het laatste nieuws. Check ons op www.instagram.com/nosstories
Op Snapchat nemen we je mee op pad naar plekken waar je niet zo snel komt. Volg ons via 'nosstories' en kijk mee.

► HEB JE TIPS?
Waar moeten wij écht een keer onderzoek naar doen? Stuur ons een berichtje met je verhaal, of mail ons op nosstories@nos.nl 10 Bizarste Wateren ter Wereld! De wazige wereld achter je lachgasballonnetje. #7 De waarheid achter instagram (AnnaNooshin). De ANTICONCEPTIEPIL is OPPERDEPOP | Voxpop #56. STOPPEN MET DE PIL? 💊 & NAAR DE KAPPER! || VLOG #139. Is er een planeet B? Hoe ik van mijn acne ben afgekomen. Waarom het internet zich druk maakt over artikel 13. 10 Duurste Speelgoed OOIT Gemaakt! VRIENDIN wordt UITGESCHOLDEN door BEZITTERIG VRIENDJE | Temptation Taxi - CONCENTRATE VELVET.

posted by forexgenaccq4


Recommended