YouTube magic that brings views, likes and suibscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

Balkanskom ulicom: Badnji dan sa Slobodom Mićalović i Nikolom Rokvićem

Follow
RTS Balkanskom ulicom - Zvanični kanal

Emisija u kojoj gosti, značajna imena istorije duha Beograda i Balkana, govore o snovima, o uspehu u velikom gradu i trenucima sreće i tuge koji su im obeležili život.


Emisija "Balkanskom ulicom" je portretska emisija u kojoj gosti - značajna imena istorije duha Beograda i Balkana, priznati umetnici, sportisti, novinari, advokati, lekari... govore o trenutku dolaska sa železničke stanice uz Balkansku ulicu u Beograd, o snovima o uspehu u velikom gradu i trenucima sreće i tuge koji su im obeležili život.

Značajan segment emisije su inserti iz bogate arhive Televizije Beograd koja je pratila rad većine sagovornika iz "Balkanske ulice".

Do danas je "kroz Balkansku" prošlo oko 600 značajnih ličnosti koji su svojim iskrenim ispovestima kod gledalaca izazivale i suze i smeh.

Emisija je veliku popularnost i vrlo često epitet "kultna" stekla pre svega izborom vrhunskih sagovornika koji su zadobili poverenje autorke Vesne Dedić i pristali da, neki i po prvi i jedini put, pred televizijskim kamerama, ispričaju svoju životnu priču.

Već četrnaestu televizijsku sezonu, po oceni gledalaca i kritike "Balkanskom ulicom" je jedna od najgledanijih emisija na srpskim televizijama, omiljena i kod gledalaca koji programe RTS-a prate preko satelita.

Autor: Vesna Dedić

Copyright: Radio televizija Srbije

Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale!

#balkanskomulicom Balkanskom ulicom: Dado Topić. Magazin In - 29.12.2018. - Cela Emisija. Balkanskom ulicom: Dr Nadežda Basara. Balkanskom ulicom: Katarina Žutić. Balkanskom ulicom: Dragoslav Šekularac. Balkanskom ulicom: Kalina Kovačević. Balkanskom ulicom: Sale Tropiko. SLOBODA MICALOVIC CETKOVIC Emisija Bulevar. Vesna Dedic - Iz Profila - Cela Emisija - (TV Grand 07.06.2015.). Balkanskom ulicom: Aleksandra Janković.

posted by GafDuavaTusb0


Recommended