Get YouTube subscribers that watch and like your videos
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

BALKAN INFO PREŽIVEO AVANTURU: Reportaža Teše Tešanovića iz Južne Amerike! (16.3.2019)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Krenuli smo u pustolovinu po Južnoj Americi, kontinentu preko kojeg prelazi ekvator i koji se nalazi između Tihog i Atlantskog okeana. Krajnja destinacija je bio Peru, država na zapadu Južne Amerike. Prema severu se graniči sa Ekvadorom i Kolumbijom, prema istoku sa Brazilom, prema jugoistoku sa Bolivijom, a prema jugu sa Čileom. Cilj je bio da istražimo misteriozne tragove civilizacije Inka, 500 godina stare ruševine, da uplovimo u neukrotive tajne džungle i planinske lance koji prkose suncu.

Magija izvire iz kontrasta ovih čarobnih pejzaža. Zemlja prepoznatljiva po najukusnijoj kafi i najraskošnijem uličnom karnevalu na svetu, planinskim vrhovima Anda koji stoje divovski kao zaštitnici i najvišem plovnom jezeru na svetu “Lago Titicaca” koje odzvanja glasovima prošlosti. Dubine i blještavilo laguna zovu da uronite u oaze prirodnih lepota. Nigde se priroda ne može osetiti tako intenzivno kao na ovom kontinentu sambe i tanga, gde se i dalje može doživeti duh izgubljenog sveta.

Obeležju današnjeg stanovništva doprineli su najpre prastanovnici Indijanci, zatim Španci i Portugalci koji su dominirali kontinentom do početka 19. veka, zatim Afrikanci, uglavnom potomci robova i naposletku prekomorski doseljenici iz Evrope i Azije. Južna Amerika je iskustvo koje treba doživeti svim čulima i zato se prepustite njenoj odvažnosti i živopisnoj kulturi kao i divljoj i impresivnoj prirodi.

Reportaža je snimljena u februaru 2019. godine u Peruu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Dogodine u Prizrenu!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-dogodine-u-prizrenu/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

************************************************************* BALKAN INFO: Predrag Petković - Na Zemlji postoje astralne kapije i prolazi u druge dimenzije! INTERVJU: Darko Tanasković - Zapad je pravio savez sa đavolom i radikalizovao muslimane! (8.4.2019). INTERVJU: Mila Alečković - Nećemo dozvoliti da srpsku decu prodaju širom sveta! (04.05.2018). Spasoje Vlajic - Pazite da sami sebe ne Ureknete, Intervju NOVO 2019. INTERVJU: Monah Arsenije - Samo je Božija ljubav prava i ispunjava čitav naš život! (10.08.2017). Milan Vidojević:Kosovo će biti rešeno po konfederalnom modelu - nezavisno neće opstati ni tri meseca. BALKAN INFO: Dejan Lučić – Albanci će poumirati ako Rusi ne očiste Kosovo zeolitom! INTERVJU: Biljana Đorović - Naši neprijatelji imaju želju da unište čitav srpski narod! (3.4.2019). INTERVJU: Božidarka Vidaković - Sterilitet je ogroman problem, a može se lako rešiti! (20.3.2019). Na Rubu Znanosti - Psihodelici (18.03.2019).

posted by oljeomn9s


Recommended