The easiest way to skyrocket your YouTube subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

BALKAN INFO: Mićko Ljubičić priča anegdotu kako je njegova imitacija Vučića zamalo bila zabranjena!

Follow
Dokumentarne Emisije Balkan

Link do cele emisije: https://www.youtube.com/watch?v=IAHAXLeu3IY

Zabranjeno je svako preuzimanje snimaka i objavljivanje na drugim YouTube kanalima. Svi duplikati će biti uklanjani u skladu sa YouTube pravilima. Iz ovoga će biti izuzeti samo oni koji dobiju specijalnu dozvolu od vlasnika autorskih prava.

Autorska prava: "BALKAN INFO - Zvanični kanal"
https://www.youtube.com/channel/UCLG5Qu54Q7gywaCeDs5etuQ

*************************************************************

Poštovani prijatelji,

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije BALKAN INFO od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beogradda
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

************************************************************* Mićko - VUČIĆ O NIŠTAVODU imitacija (PLjiŽ 09 - 15.06.2018.). Mićko imitira političare - NAJNOVIJE! Micko imitira Tita,Milosevica,Kostunicu i Bogoljuba Karića. Mićko - ANA BRNABIĆ imitacija (PLjiŽ S01 E10 - 22.06.2018.). PRELETELICA MAJA – imitacija/ceo skeč – Mićko, Voja, Draža (PLjiŽ S02 E13 - 28.12.2018.). Mićko 'skinuo' Tijanića. DA SAM TITO - DESPASITO - Mićko Ljubičić - PLJiŽ. Dragoljub Mićko Ljubičić najavljuje novu sezonu emisije PLJiŽ. Skromno Veče sa Ivanom Ivanovićem 001. ALEKSANDAR VUČIĆ VS SAVO MILOŠEVIĆ-SVAĐA 2004.

posted by untermat


Recommended