Learn how to get Free YouTube subscribers, views and likes
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

BALKAN INFO: Mićko Ljubičić priča anegdotu kako je njegova imitacija Vučića zamalo bila zabranjena!

Follow
Dokumentarne Emisije Balkan

Link do cele emisije: https://www.youtube.com/watch?v=IAHAXLeu3IY

Zabranjeno je svako preuzimanje snimaka i objavljivanje na drugim YouTube kanalima. Svi duplikati će biti uklanjani u skladu sa YouTube pravilima. Iz ovoga će biti izuzeti samo oni koji dobiju specijalnu dozvolu od vlasnika autorskih prava.

Autorska prava: "BALKAN INFO - Zvanični kanal"
https://www.youtube.com/channel/UCLG5Qu54Q7gywaCeDs5etuQ

*************************************************************

Poštovani prijatelji,

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije BALKAN INFO od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu [email protected]

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beogradda
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
[email protected]

************************************************************* PLjiŽ - Vanredno JANUARSKO zasedanje (01.02.2019.). LEKOVITA ČEKAONICA 05 - Je l' to sad pauza? Mićko - VUČIĆ O NIŠTAVODU imitacija (PLjiŽ 09 - 15.06.2018.). ALBANIZACIJA ceo skeč (PLjiŽ S02 E09 - 30.11.2018.). MICKO LJUBICIC IMITIRA BOGOLJUBA KARICA. Mićko - DROBNJAK NE DA ŽENI PARE - ceo skeč (PLjiŽ 07 - 16.11.2018.). Mićko - ANA BRNABIĆ imitacija (PLjiŽ S01 E10 - 22.06.2018.). VANREDNA SRČANA PRESS KONFERENCIJA - 25.9.2015. BIA - Brza Izmena Autoriteta (Mićko Ljubičić - LEKOVITI SHOW, epizoda 12). Zoran Kesić imitirao Milorada Dodika.

posted by untermat


Recommended