Grow your YouTube channel like a PRO with a free tool
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

BALKAN INFO: Dušan Džakić – „Napumpane“ devojke idu u Dubai gde Arapi mokre po njima za novac!

Follow
Dokumentarne Emisije Balkan

Link do cele emisije: https://www.youtube.com/watch?v=hTf_6TzJb_w

Zabranjeno je svako preuzimanje snimaka i objavljivanje na drugim YouTube kanalima. Svi duplikati će biti uklanjani u skladu sa YouTube pravilima. Iz ovoga će biti izuzeti samo oni koji dobiju specijalnu dozvolu od vlasnika autorskih prava.

Autorska prava: "BALKAN INFO - Zvanični kanal"
https://www.youtube.com/channel/UCLG5Qu54Q7gywaCeDs5etuQ

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo prve majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Ustaj, živi, bori se, ne kloni!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-ustaj-zivi-bori-se-ne-kloni/

*************************************************************

Poštovani prijatelji,

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu [email protected]

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
[email protected]

************************************************************* BALKAN INFO: Miroljub Petrović – Serija 'Ranjeni orao' ne može da se gleda koliko je odvratna! Dušan Džakić: Ljudi, ja sam stvarno lud! | Mondo TV. Kristijan Golubovic o danasnjim devojkama. INTERVJU: Olivera Ćirković - Pink Panteri su postali mit, osećala sam se kao Robin Hud! (30.06.2018). BALKAN INFO: Bernard Ljubas – Američki vojnici su našli džina koji je jeo ljude i živeo u pećini! Vaso Bakocevic vs Ivan Kazacenko (merenje - weight in) - TFC 4. BALKAN INFO: Dušan Džakić - Era Ojdanić je kič i šund u jednom, deda koji voli maloletnice! BALKAN INFO: Miroljub Petrović - Thompson dok peva za padavičare stenje kao da ga guze ili kolju! BALKAN INFO: Bernard Ljubas - Hilari Klinton prikazuje reptiloidnu prirodu na raznim snimcima! DUŠAN DŽAKIĆ NAJBOLJI MOMENTI.

posted by untermat


Recommended