15 YouTube views, likes subscribers in 10 minutes. Free!
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

BALKAN INFO: Dušan Džakić – „Napumpane“ devojke idu u Dubai gde Arapi mokre po njima za novac!

Follow
Dokumentarne Emisije Balkan

Link do cele emisije: https://www.youtube.com/watch?v=hTf_6TzJb_w

Zabranjeno je svako preuzimanje snimaka i objavljivanje na drugim YouTube kanalima. Svi duplikati će biti uklanjani u skladu sa YouTube pravilima. Iz ovoga će biti izuzeti samo oni koji dobiju specijalnu dozvolu od vlasnika autorskih prava.

Autorska prava: "BALKAN INFO - Zvanični kanal"
https://www.youtube.com/channel/UCLG5Qu54Q7gywaCeDs5etuQ

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo prve majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Ustaj, živi, bori se, ne kloni!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-ustaj-zivi-bori-se-ne-kloni/

*************************************************************

Poštovani prijatelji,

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

************************************************************* DANAŠNJE DEVOJKE. BALKAN INFO: Dušan Džakić – Vršnjačko nasilje treba smanjiti cenzurom rijalitija i filmova! BALKAN INFO: Dušan Džakić – Kad neko uzima hemiju mišići mu izgledaju plastično i diše na usta! ŠTA MISLE VASO BAKOČEVIĆ I DUŠAN DŽAKIĆ O REALITY SHOW-u. BALKAN INFO: Dušan Džakić – Svi se dopinguju, a najdopingovaniji je bio Alekasandar Vojtenko! INTERVJU: Dušan Džakić - Nikada nisam sumnjao u sebe, kroz patnju sam postao najbolji! (05.07.2017). BALKAN INFO: Ivan Ivanović Đus - Starletama su gaćice toliko prljave da su zacementirane! Ostrvo ljubavi - strani film sa prevodom - erotski triler. Podcast Inkubator #164 - Marko i Dušan Džakić. Džoker (2015) - akcioni filmovi sa prevodom.

posted by untermat


Recommended