How to get free YouTube subscribers, likes and views?
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

AKTUELNO: Prava istina o tajnama Vatikana – Tomislav Kresović i Željko Poznanović (20.12.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gosti emisije "Aktuelno" bili su publicista Tomislav Kresović i stručnjak za geopolitičke odnose Željko Poznanović. Preporučujemo Vam da pogledate celu emisiju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Emisija je snimljena 09.12.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Dogodine u Prizrenu!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-dogodine-u-prizrenu/

*************************************************************

Poštovani prijatelji,

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

************************************************************* INTERVJU: Dejan Lučić - Svi političari na Balkanu su marionete vladara iz senke! (22.8.2018). INTERVJU: Velimir Abramović - Tesla se ceo život žrtvovao za dobrobit čovečanstva! (20.04.2018). INTERVJU: Petar Čelik - Nismo svesni da nas svakodnevno truju hranom i vodom! (26.1.2019). INTERVJU: Zoran Ćirjaković - Ne razumem šta politički idioti traže na protestima! (2.1.2019). AKTUELNO: Pozicija Srbije na mapi sveta - Milan St. Protić i Džon Bosnić (3.8.2018). INTERVJU: Velimir Abramović - Kosmičke sile mogu da utiču na ljudske sudbine i događaje (15.10.2017). INTERVJU: Dragoslav Bokan - Jugoslovenstvo uništava srpski narod još od 1918. godine! (6.1.2019). Dejan Lučić: 'Pederi i lezbejke vladaju Srbijom i opasno nam rade o glavi'! Emisija Autoritet. INTERVJU: Zoran Buljugić - Svetom se vlada prevarama, manipulacijom i lažnim novcem! (12.12.2018). INTERVJU: Goran Šarić - Balkan krije drevnu civilizaciju, nije bilo doseljavanja Slovena (29.9.2018).

posted by oljeomn9s


Recommended