It was never so easy to get YouTube subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

AKTUELNO: Prava istina o tajnama Vatikana – Tomislav Kresović i Željko Poznanović (20.12.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gosti emisije "Aktuelno" bili su publicista Tomislav Kresović i stručnjak za geopolitičke odnose Željko Poznanović. Preporučujemo Vam da pogledate celu emisiju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Emisija je snimljena 09.12.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Dogodine u Prizrenu!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-dogodine-u-prizrenu/

*************************************************************

Poštovani prijatelji,

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu [email protected]

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
[email protected]

************************************************************* INTERVJU: Svetozar Radišić - Moramo da probudimo našu svest, živimo u svetu punom laži! (8.3.2019). INTERVJU: Slobodan Komazec - Pljačkaške privatizacije su potpuno uništile našu privredu! (6.6.2019). INTERVJU: Vasilije Krestić - U Jasenovcu je izvršen genocid nad srpskim narodom! (1.6.2019). INTERVJU: Željko Poznanović - Amerikanci su poludeli i veruju da su nadmoćna rasa! (1.3.2019). INTERVJU: Tomislav Terzin - Biblija pomaže ljudima da saznaju istinu o nastanku sveta! (27.05.2018). INTERVJU: General Vladimir Lazarević - Najveća čast je dati život za odbranu Srbije! (28.12.2018). AKTUELNO: Pozicija Srbije na mapi sveta – Darko Trifunović i Vanja Elez (8.1.2019). INTERVJU: Draža Petrović - Vlast ne treba da posmatra novinare kao političke protivnike (18.12.2018). INTERVJU: Vanja Elez - Biblija krije mnoge odgovore, teorija evolucije je velika laž! (17.4.2019). INTERVJU: Bernard Ljubas - Lucifer kontroliše tajna društva i želi da zlo vlada svetom! (12.9.2018).

posted by oljeomn9s


Recommended