Learn how to get Free YouTube subscribers, views and likes
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

AKTUELNO: Pozicija Srbije na mapi sveta - Zoran Buljugić i Darko Trifunović (14.03.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gosti emisije "Aktuelno" bili su profesor ruskog jezika i stručnjak za geopolitičke odnose Zoran Buljugić i stručnjak za bezbednost i geopolitičke odnose Darko Trifunović, a tema emisije je pozicija Srbije na mapi sveta. Preporučujemo Vam da pogledate celu emisiju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Emisija je snimljena 10.03.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu.

*************************************************************

Poštovani prijatelji,

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

*************************************************************

Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović. INTERVJU: Marko Lopušina - Država i tajne službe su stvorile mafiju i podzemlje! (28.10.2017). AKTUELNO: Kapitalizam je monstrum koji uništava čovečanstvo – Đorović i Mihailović (5.1.2019). INTERVJU: Slobodan Komazec - Bankarski sektor ne sme preći u ruke stranog kapitala! (15.03.2018). AKTUELNO: Zoran Buljugić i Ivan Pajović - Svetski centri moći žele da unište čovečanstvo (10.7.2018). INTERVJU: Zoran Buljugić - Svetom se vlada prevarama, manipulacijom i lažnim novcem! (12.12.2018). INTERVJU: Dragan Petrović - Bliži se poslednji trenutak da sprečimo izdaju Kosova! (11.03.2018). INTERVJU: Svetozar Radišić - Živimo u opasnim vremenima, svet se bliži velikom ratu! (01.03.2018). INTERVJU: Dušan Dunđer - Moramo da shvatimo da se celim svetom vlada lažima i strahom! (17.03.2018). AKTUELNO: Tomislav Kresović i Marko Lopušina - Tajne službe iz senke upravljaju svetom! (28.06.2018). Dejan Lučić: 'Pederi i lezbejke vladaju Srbijom i opasno nam rade o glavi'! Emisija Autoritet.

posted by oljeomn9s


Recommended