Sub4Sub network gives free YouTube subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

AKTUELNO: Pozicija Srbije na mapi sveta - Milan St. Protić i Džon Bosnić (3.8.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gosti emisije "Aktuelno" bili su jedan od lidera nekadašnjeg DOS-a i učesnik "5. oktobra", bivši gradonačelnik Beograda, istoričar i diplomata Milan St. Protić i novinar i politički savetnik iz Kanade Džon Bosnić, a tema emisije je pozicija Srbije na mapi sveta. Preporučujemo Vam da pogledate celu emisiju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Emisija je snimljena 20.07.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo prve majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Ustaj, živi, bori se, ne kloni!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-ustaj-zivi-bori-se-ne-kloni/

*************************************************************

Poštovani prijatelji,

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

************************************************************* INTERVJU: General Vladimir Lazarević - Najveća čast je dati život za odbranu Srbije! (28.12.2018). INTERVJU: Slavko Nikić - Šiptari žele da optuže Srbiju za ubistvo Olivera Ivanovića! (4.8.2018). INTERVJU: Maja Volk - Možemo živeti zdravo i bez lekova koje pravi farmaceutska mafija! (19.07.2018). suocavanje 31 01 2018 gosti dr Milan St. Protić и dr Zoran Milivojević. BALKAN INFO NA BOBOVU: Vukojica Sandić priča legende o junacima iz naše istorije! (13.8.2018). Emisija: Pravac 23.05.2018. - Gosti: Čedomir Jovanović i Saša Adamović. Globalno 7.11.2018 - Tema: Crna ruka u svjetlu Prvog svjetskog rata (BN Televizija 2018) HD. INTERVJU: Nikola Pejaković - Izdali smo borbu predaka, moramo da platimo cenu slobode! (18.9.2018). AKTUELNO: Migranti su deo plana za uništenje Evrope - Zmago Jelinčić i Džon Bosnić (24.9.2018). INTERVJU: Olivera Ćirković - Pink Panteri su postali mit, osećala sam se kao Robin Hud! (30.06.2018).

posted by oljeomn9s


Recommended