Learn how to get Free YouTube subscribers, views and likes
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

AKTUELNO: Pozicija Srbije na mapi sveta - Milan St. Protić i Džon Bosnić (3.8.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gosti emisije "Aktuelno" bili su jedan od lidera nekadašnjeg DOS-a i učesnik "5. oktobra", bivši gradonačelnik Beograda, istoričar i diplomata Milan St. Protić i novinar i politički savetnik iz Kanade Džon Bosnić, a tema emisije je pozicija Srbije na mapi sveta. Preporučujemo Vam da pogledate celu emisiju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Emisija je snimljena 20.07.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo prve majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Ustaj, živi, bori se, ne kloni!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-ustaj-zivi-bori-se-ne-kloni/

*************************************************************

Poštovani prijatelji,

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu [email protected]

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
[email protected]

************************************************************* AKTUELNO: Tajna društva i vladari iz senke - Ivan Pajović i Tomislav Kresović (01.06.2017). Konferencija: Muzealizacija Jugoslavije - Panel 1: PRO ET CONTRA. Џон Боснић: Народном резолуцијом поништавамо унапред и заувек све ненародне одлуке! 25.01.2018. U CENTAR - dr Milan St. Protić i dr Miloš Ković: Ko piše istoriju Srba (Žestoka debata). AKTUELNO: Zabranjena istorija srpskog naroda - Slobodan Jarčević i Slaviša K. Miljković (6.8.2018). AKTUELNO: Pozicija Srbije na mapi sveta - Darko Trifunović i Mladen Obradović (16.10.2018). INTERVJU: Aleksandar Bilanović - Otkrivanje tajni džungle je moja životna avantura! (23.06.2018). CIRILICA - Da li nam Putin vraca Kosovo?! - (TV Happy 15.01.2019). Džon Bosnić: 'Srbijom vladaju strane agenture'! Emisija Autoritet. suocavanje 31 01 2018 gosti dr Milan St. Protić и dr Zoran Milivojević.

posted by oljeomn9s


Recommended