Secret weapon how to promote your YouTube channel
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

AKTUELNO: Pozicija Srbije na mapi sveta – Darko Trifunović i Vanja Elez (8.1.2019)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gosti emisije "Aktuelno" bili su stručnjak za bezbednost i geopolitičke odnose Darko Trifunović i poznati novinar i voditelj televizijskih emisija "Lice nacije" i "Teorija zavere" Vanja Elez, a tema emisije je pozicija Srbije na mapi sveta. Preporučujemo Vam da pogledate celu emisiju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Emisija je snimljena 23.12.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Dogodine u Prizrenu!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-dogodine-u-prizrenu/

*************************************************************

Poštovani prijatelji,

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu [email protected]

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
[email protected]

************************************************************* INTERVJU: Aleksandar Hengl - Vladari iz senke imaju tajne svemirske baze na Marsu! (12.7.2019). AKTUELNO: Pozicija Srbije na mapi sveta - Darko Trifunović i Mladen Obradović (16.10.2018). INTERVJU: Jugoslav Petrušić - Evropa će goreti u plamenu novih protesta i sukoba! (24.12.2018). INTERVJU: Jelena Maćić - Državne starlete provode radno vreme na kolenima! (16.12.2018). INTERVJU: Milenko Nedelkovski - Makedonija je okupirana, a Zaev je marioneta Amerike! (19.1.2019). INTERVJU: Vanja Elez - Biblija krije mnoge odgovore, teorija evolucije je velika laž! (17.4.2019). AKTUELNO: Jelena Maćić i Jovan Marić otkrivaju pravu istinu o muško-ženskim odnosima! (11.8.2018). INTERVJU: Petar Čelik - Nismo svesni da nas svakodnevno truju hranom i vodom! (26.1.2019). INTERVJU: Goran Marjanović - Tajna znanja drevnih civilizacija ostaće velika misterija! (22.4.2019). INTERVJU: Đorđije Andrić - Kontrola medija je pogrešna, moramo da čujemo drugu stranu! (1.1.2019).

posted by oljeomn9s


Recommended