Free YouTube views likes and subscribers? Easily!
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

AKTUELNO: Pozicija Srbije na mapi sveta – Darko Trifunović i Vanja Elez (8.1.2019)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gosti emisije "Aktuelno" bili su stručnjak za bezbednost i geopolitičke odnose Darko Trifunović i poznati novinar i voditelj televizijskih emisija "Lice nacije" i "Teorija zavere" Vanja Elez, a tema emisije je pozicija Srbije na mapi sveta. Preporučujemo Vam da pogledate celu emisiju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Emisija je snimljena 23.12.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Dogodine u Prizrenu!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-dogodine-u-prizrenu/

*************************************************************

Poštovani prijatelji,

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

************************************************************* AKTUELNO: Istina o zločinima i izdaji Srbije - Jugoslav Petrušić i Goran Jevtović (13.12.2017). INTERVJU: Petar Čelik - Nismo svesni da nas svakodnevno truju hranom i vodom! (26.1.2019). INTERVJU: Darko Trifunović - Tajne službe, tajkuni i političari uništavaju Srbiju! (12.10.2017). AKTUELNO: Kapitalizam je monstrum koji uništava čovečanstvo – Đorović i Mihailović (5.1.2019). AKTUELNO: Pomirenje (ni)je moguće na Balkanu – Muamer Zukorlić i Aleksandar Raković (25.12.2018). INTERVJU: Dragan Gajić - Život na Zemlji će nestati kada Sunce postane crveni džin! (28.1.2019). INTERVJU: Milenko Nedelkovski - Makedonija je okupirana, a Zaev je marioneta Amerike! (19.1.2019). INTERVJU: Goran Šarić - Balkan krije drevnu civilizaciju, nije bilo doseljavanja Slovena (29.9.2018). Kako izabrati srodnu dušu ! - Mati Atanasija (Ljudske priče i razgovori) 2019. INTERVJU: Zoran Ćirjaković - Ne razumem šta politički idioti traže na protestima! (2.1.2019).

posted by oljeomn9s


Recommended