A little secret to rock your YouTube subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

AKTUELNO: Kapitalizam je monstrum koji uništava čovečanstvo – Đorović i Mihailović (5.1.2019)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gosti emisije "Aktuelno" bili su novinarka i borac protiv globalizma Biljana Đorović i profesor na Tehnološkom institutu u Montereju u Meksiku prof. dr Dejan Mihailović. Preporučujemo Vam da pogledate celu emisiju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Emisija je snimljena 20.12.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Dogodine u Prizrenu!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-dogodine-u-prizrenu/

*************************************************************

Poštovani prijatelji,

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu [email protected]

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
[email protected]

************************************************************* INTERVJU: Velimir Abramović - Teslina otkrića će pomoći stvaranje nove civilizacije! (18.11.2018). INTERVJU: Slobodan Komazec - Pljačkaške privatizacije su potpuno uništile našu privredu! (6.6.2019). INTERVJU: Đorđe Višekruna - Aleksandar Vučić voli samo sebe i želi da večno vlada! (26.05.2017). INTERVJU: Jovo Bakić - Srbija je zemlja nepravde i zato nam treba promena celog sistema! (15.9.2018). INTERVJU: Dragan Gajić - Život na Zemlji će nestati kada Sunce postane crveni džin! (28.1.2019). INTERVJU: Staniša Stojiljković - Moramo da povratimo kontrolu nad svojim zdravljem! (17.1.2019). INTERVJU: Zoran Buljugić - Svetom se vlada prevarama, manipulacijom i lažnim novcem! (12.12.2018). INTERVJU: Dragoljub Antić - Dokazali smo da je izmišljeno doseljavanje Srba na Balkan! (8.6.2019). INTERVJU: Nemanja Džaković - Uopšte se ne kajem zato što sam živeo punim plućima! (29.1.2019). INTERVJU: Milan Brdar - Srbija je u potpunosti okupirana država još od 1918. godine! (13.01.2018).

posted by oljeomn9s


Recommended