Buy real YouTube subscribers. Best price and warranty.
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

AKTUELNO: Kapitalizam je monstrum koji uništava čovečanstvo – Đorović i Mihailović (5.1.2019)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gosti emisije "Aktuelno" bili su novinarka i borac protiv globalizma Biljana Đorović i profesor na Tehnološkom institutu u Montereju u Meksiku prof. dr Dejan Mihailović. Preporučujemo Vam da pogledate celu emisiju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Emisija je snimljena 20.12.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Dogodine u Prizrenu!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-dogodine-u-prizrenu/

*************************************************************

Poštovani prijatelji,

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

************************************************************* INTERVJU: Petar Čelik - Vladari iz senke nas stalno truju da ne bismo doživeli starost! (15.10.2018). INTERVJU: Milenko Nedelkovski - Makedonija je okupirana, a Zaev je marioneta Amerike! (19.1.2019). INTERVJU: Darko Tanasković - Turska vodi politiku neoosmanizma i ekspanzije na Balkan! (30.12.2018). INTERVJU: Boris Malagurski - Srbija ne sme da prizna Kosovo, prekinuo bih sve pregovore! (27.9.2018). INTERVJU: Branislav Stojmenović - Verovao sam u snove, tako možemo menjati realnost! (22.1.2019). INTERVJU: Nemanja Džaković - Uopšte se ne kajem zato što sam živeo punim plućima! (29.1.2019). INTERVJU: Boris Bizetić - Rokeri s Moravu i naše pesme su nadživele mnoge političare! (4.1.2019). Vladimir Lalić: Srpsko-srpski rečnik Tračana i Dačana ! 2019 Autohtonisti. INTERVJU: Dado Topić - Morali smo da učimo dosta da uđemo u društvo kreativaca! (25.1.2019). INTERVJU: Momir Bulatović - Istorija će suditi Milu Đukanoviću zbog njegove politike! (05.03.2018).

posted by oljeomn9s


Recommended