Easy way to get 15 free YouTube views, likes and subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

AKTUELNO: Jelena Maćić i Jovan Marić otkrivaju pravu istinu o muško-ženskim odnosima! (11.8.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gosti emisije "Aktuelno" bili su stilistkinja i make-up artist Jelena Maćić i poznati psihijatar i bivši ambasador Srbije u Južnoafričkoj Republici i Nigeriji dr Jovan Marić, a tema emisije su muško-ženski odnosi. Preporučujemo Vam da pogledate celu emisiju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Emisija je snimljena 26.07.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo prve majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Ustaj, živi, bori se, ne kloni!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-ustaj-zivi-bori-se-ne-kloni/

*************************************************************

Poštovani prijatelji,

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu [email protected]

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
[email protected]

************************************************************* INTERVJU: Svetozar Radišić - Živimo u opasnim vremenima, ne znamo ko vlada svetom! (15.8.2018). AKTUELNO: Pozicija Srbije na mapi sveta - Darko Trifunović i Mladen Obradović (16.10.2018). INTERVJU: Velimir Abramović - Teslino tajno oružje nalazi se u rukama vladara iz senke! (15.02.2018). INTERVJU: Aleksandar Bilanović - Otkrivanje tajni džungle je moja životna avantura! (23.06.2018). INTERVJU: Marko Vidojković - Srbijom danas vlada tiranija i sve brže srljamo u propast! (20.02.2018). INTERVJU: Tomislav Terzin - Bog je stvorio život na Zemlji kao što piše u Bibliji! (09.07.2018). AKTUELNO: Višeslav Simić i Dragan Petrović - Elite su odgovorne za stanje u društvu! (14.8.2019). Nešto Drugačije 72: Đorđe Vukadinović. INTERVJU: Božidar Popović - Civilizacija je u opasnosti, sprema se poslednja bitka! (17.10.2018). AKTUELNO: Prava istina o vanzemaljcima - Bernard Ljubas i Vladimir Lalić (09.07.2017).

posted by oljeomn9s


Recommended