Free YouTube views likes and subscribers? Easily!
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

AKTUELNO: Jelena Maćić i Jovan Marić otkrivaju pravu istinu o muško-ženskim odnosima! (11.8.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gosti emisije "Aktuelno" bili su stilistkinja i make-up artist Jelena Maćić i poznati psihijatar i bivši ambasador Srbije u Južnoafričkoj Republici i Nigeriji dr Jovan Marić, a tema emisije su muško-ženski odnosi. Preporučujemo Vam da pogledate celu emisiju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Emisija je snimljena 26.07.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo prve majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Ustaj, živi, bori se, ne kloni!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-ustaj-zivi-bori-se-ne-kloni/

*************************************************************

Poštovani prijatelji,

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

************************************************************* INTERVJU: Goran Šarić - Balkan krije drevnu civilizaciju, nije bilo doseljavanja Slovena (29.9.2018). INTERVJU: Petar Čelik - Vladari iz senke žele da unište porodicu, Srbima preti nestanak! (04.7.2018). AKTUELNO: Istina o zločinima i izdaji Srbije - Jugoslav Petrušić i Milan St. Protić (12.2.2019). POSLE RUCKA - Ana Sofrenovic, dr Jovan Maric, Snezana Dakic (TV Happy 15.12.2017). INTERVJU: Mile Novaković - Zemunski klan je na vrhuncu mislio da je moćniji od države! (22.03.2018). ДРЕВНИК бр.96. '' УСПОН И ПАД ПАРАЗИТИЗМА '' (7527. дерикожа дан двадесети). AKTUELNO: Pozicija Srbije na mapi sveta – Darko Trifunović i Vanja Elez (8.1.2019). BALKAN INFO: Jelena Maćić – Analni se** je protivprirodni blud bez svrhe, to je fetiš i devijacija! INTERVJU: Biljana Plavšić - Ovo je moje poslednje obraćanje srpskom narodu! (30.07.2018). INTERVJU: Olivera Ćirković - Pink Panteri su postali mit, osećala sam se kao Robin Hud! (30.06.2018).

posted by oljeomn9s


Recommended