Secret weapon how to promote your YouTube channel
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

ACHTERVOLGINGEN EN ONGELUKKEN! - COMPILATIE.

Follow
ThunderShocker

Auto Politie-achtervolgingen en ongelukken in Nederland. Bekijk hier wegrijdende gestolen auto's voor de politie, BTGV's en nog meer actie! Tip: bekijk de video helemaal uit!

Politie schiet bij achtervolging gestolen auto
Tijdens een lange achtervolging door Nijmegen en over de A325 heeft de politie afgelopen nacht waarschuwingsschoten gelost. Twee Nijmegenaren zijn gearresteerd. Agenten keken al uit naar een gestolen auto, waarvan de bestuurder al een paar dagen gevaarlijk rijgedrag zou vertonen. Vervolgens kwam er een melding over gewapende mannen in het centrum van Nijmegen. De politie zag daar de auto, waarop de bestuurder op de vlucht sloeg, onder meer richting Beek. Agenten hebben geprobeerd met hun auto's de wagen te stoppen. De bijrijder sprong eruit en ging ervan door waarop de politie waarschuwingsschoten loste. Deze 22-jarige man is opgepakt. De automobilist kwam later tot stilstand en vluchtte te voet verder. Met een politiehond is ook hij gepakt. Deze 31-jarige Nijmegenaar is aangehouden voor diefstal van een auto en kentekenplaten. Ook zou hij betrokken zijn geweest bij eerder gepleegde mishandelingen. Bij de actie hebben een paar agenten wat lichamelijke klachten opgelopen en zijn twee dienstauto's behoorlijk beschadigd.

Auto te water na achtervolging in Zuidoost
Er zijn twee verdachten aangehouden. Dat meldt een woordvoerder van de politie. Agenten zagen de auto rijden en wilden die controleren. Toen het stopteken genegeerd werd en de bestuurder van de auto doorreed, zette de politie de achtervolging in. Ter hoogte van de Kuiperbergweg verloor de automobilist de macht over het stuur. De twee inzittenden konden daarop door de agenten worden aangehouden. Zij zijn naar het bureau gebracht. De twee verdachten zijn niet gewond geraakt. Waarom zij op de vlucht sloegen is nog niet bekend. Wilde achtervolging over Ringbaan West in Tilburg: agenten rammen auto en sleuren 32-jarige bestuurder naar buiten.
Wilde achtervolging over Ringbaan West in Tilburg: agenten rammen auto en sleuren 32-jarige bestuurder naar buiten
De man viel op tijdens een onopvallende controle van de politie. Uit het politiesysteem bleek dat de auto, met Duits kenteken, onlangs betrokken was bij brandstofdiefstal. De bestuurder werd daarom aan de kant gezet maar gaf plankgas toen hij werd aangesproken.
Dat mondde uit in een gevaarlijke achtervolging. De man reed tegen de rijrichting in over de rijbaan en over het fietspad. Hij negeerde daarbij meerdere keren het rode verkeerslicht en bracht andere automobilisten, fietsers en voetgangers in gevaar.
De automobilist kon pas gestopt worden toen agenten hem aanreden en klem zetten tegen een andere auto. De man wilde nog steeds niet meewerken. Agenten sloegen daarom zijn ruiten in en trokken hem op die manier uit zijn auto. Het gaat om een 32-jarige man uit België die nog in Nederland staat gesignaleerd voor drie maanden cel. Hij reed bovendien zonder rijbewijs en weigerde iedere medewerking tot een alcohol- en drugstest. De man is opgepakt en zit vast voor verder onderzoek. Zijn auto is in beslag genomen. POLITIE | VUURWERK | OUD & NIEUW | BRAND | AUTOBRAND | UTRECHT | INBRAAK | VUURWAPEN. [GTA5] POLITIE PATROL IN EEN FERRARI!! - Royalistiq | Nederlandse Politie #67. Overvallers crashen op A15 bij Schelluinen. Daily Observations #55 DASHCAM Belgique. [GTA5] POLITIE PATROL IN DE RANGE ROVER!! - Royalistiq | Nederlandse Politie #62. 10 GEKSTE Ideeën die TOCH Werkten! TATTA COMPILATIE - 100% CRINGE. Auto belandt op de kop in tuin langs Oude Rijksweg. Man heeft LUCHTBUKS verstopt in bus | De Overtreders. Politie achtervolging. Dienst samen met de politiestudent👮. Deel 1. 4K.

posted by jennikim319us


Recommended