A little secret to rock your YouTube subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

Achtervolgd tijdens Halloween 🎃| De waarheid over KILLERCLOWNS

Follow
NOS Stories

Rond Halloween zie je ze op Instagram overal: killerclown-accounts. Clowns die je rond Halloween opwachten, achtervolgen en héél erg laten schrikken. Hoe veel killerclown-accounts zijn er? Gaan de clowns rond Halloween ook echt op pad? En wat gebeurt er als je zo’n clown achter je aan hebt? Danny en Nisrine van NOS Stories zochten het voor je uit.

Waarom zou je de straat op gaan om mensen de stuipen op het lijf te jagen? Dion Varossieau is killerclown en legt het aan ons uit: "Ik krijg een kick van mensen bang maken." Vroeger ging hij verkleed als killerclown de straat op, nu doet hij dat als professioneel acteur. "Het leuke van een clown is dat 'ie heel toegankelijk is. Daardoor kun je mensen juist extra laten schrikken."

Meer video's? Abonneer op ons kanaal! http://bit.ly/2b60OQS

# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #

NOS Stories zoekt op YouTube dingen voor je uit! We duiken in onderwerpen die voor jou belangrijk zijn. Vind je onze video's leuk? Abonneer je dan op ons kanaal!

► CHECK ONS OOK OP INSTA EN SNAPCHAT
Op Instagram praten we je elke dag bij met het laatste nieuws. Check ons op www.instagram.com/nosstories
Op Snapchat nemen we je mee op pad naar plekken waar je niet zo snel komt. Volg ons via 'nosstories' en kijk mee.

► HEB JE TIPS?
Waar moeten wij écht een keer onderzoek naar doen? Stuur ons een berichtje met je verhaal, of mail ons op nosstories@nos.nl DOOR KILLER CLOWN VERMOORD?! - ARK: The Center #20. Sneakers van 2000 euro!? | De waarheid over LIMITED SNEAKERS. Deze kinderen hadden allemaal pech op vakantie. De waarheid over jouw PRIVACY op SOCIAL MEDIA met Jiami en Zoey Ivory | Deel 1. De onfeilbare stem van Queen in het autotune-tijdperk. Luipaard maakt woonwijk onveilig. ACHTERVOLGD IN DE NACHT! BIJNA MEEGENOMEN?! DURF - korte film. Ruby (11) is wereldkampioen kickboksen en daagt Rico Verhoeven uit. Iris heeft een kromme rug en moet een korset dragen.

posted by forexgenaccq4


Recommended